Devlet tiyatrolarından bir oyuna daha imza atılacaksa eğer belediya bakanımız da buna kefil olacaksa
yusuf ila menofisi öneriyorum...
Tarih: 16 Şubat 2010 16:13 Ekleyen: Beğenme: 0
Cayyolu'na begendik açılacakmış(çok lazımdı), eğer tekel ürünleri satmayıp bir şeyler kanıtlamaya çalışıyor gibi insanların tüketim özgürlüğünü kısıtlamaya çalışacak bir market olacaksa, açılmasın LÜTFEN!
Tarih: 16 Şubat 2010 12:55 Ekleyen: Beğenme: 0
Arkadaşlar madem tiyatrodan açıldı sohbet yıllardır Fosforlu Cevriyeye gidecem ama hiç boş yer bulamıyorum. Başkanımız bu işede bir el atsa nasıl olur.
Tarih: 16 Şubat 2010 12:54 Ekleyen: Beğenme: 0
"Resimli Osmanlı Tarihi" adlı oyuna ben gidemedim.
Ama "Sanatın serüveninde hep el ele olmak dileği..." sloganıyla “Her şeye rağmen el ele” adlı oyunu ücretsiz izleme şansını Engin Bey sayasinde elde edenlerdenim.
Zaten Çayyolu'na hizmet eden iki kişi var. Biri Fethi Bey ve Engin Bey
Sayelerinde iki oyunu para vermeden izledim.
Tarih: 16 Şubat 2010 11:32 Ekleyen: Beğenme: 0
Belediye Başkanımıza çok teşekkürler.
Başkanım sevgililer gününde bizlere izletme imkanı tanıdığınız oyunu seyreden şanslı kişilerden biriyim. Ama oyunun davetiyesini bulurken baya zorlandık. Gönül isterdiki bu biletler daha adilane dağıtılabilseydi. Yıllar önce sesimiz olan bu internet sitesi sayesinde eşimle ben "Resimli Osmanlı Tarihi" adlı oyunu ücretsiz seyretmiştim. Bu organizasyonu yine cayyolum.com yapıyor sandım. Başkanım keşke çayyolunun sesi olan bu site ile birlikte bu organizasyonu yapsaydınız iyi olurdu.
Çünkü oyunu izleyenler arasında çayyolundan olmayan kişiler vardı ki yer yer boşluklar dikkatimi çekti.
Başkanım isterseniz bir düşünün size cayyolum.com yardımcı olur kanısındayım.
Saygılarımla
H. Akyol
Tarih: 16 Şubat 2010 11:05 Ekleyen: Beğenme: 0
Yılmaz Özdil bugünkü yazısında diyor ki "Bir türlü kazanamadığınız İzmir Konak Belediyesi’ni “parçalayıp, kazanmak” için ikiye bölüp, Karabağlar Belediyesi icat etmediniz mi? “Belki orasını kaparız” diye, Kadıköy Belediyesi’ni ikiye bölüp, Ataşehir Belediyesi kurmadınız mı?"
İşte bir örnek de Ankara'dan Yenimahalle bizde diye Çayyolu'na ilçe hakkı vermediniz ne oldu...
Yenimahalle'nin arkasından bir bardak soğuk su içtiniz...
Daha durun sizin böyle avaz avaz bağırmanız içinizin yanmasından; siz daha çok soğuk su içersiniz giden milletin arkasından....
Tarih: 16 Şubat 2010 02:59 Ekleyen: Beğenme: 0
Sizlere çok teşekkürler
Jülide Gülizar’a saygı gecesini
bizlere duyurduğunuz için.
Gerçekten Çayyolu için büyük bir hizmet veriyorsunuz. Hepinizi kutluyorum.
Tarih: 16 Şubat 2010 02:44 Ekleyen: Beğenme: 0
DT.
ÇİRKİN PREBSESLE ŞİŞKO PRENS ...
" Ya bir gün paylaşacağınınız meyve kalmazsa..."
Son günlerde eşlerin de isminin geçtiği polemikler siyasetin A N A gündem maddesini oluşturdu. ANALAR üzerinden yürütülen tartışmalarda eski defterler raflardan bir bir indirilip, sorgulamalar yapılıyor.
LİDERLERİN EVLİLİK ÖYKÜSÜ SİYASİ YAŞAMLARINA AYNA TUTUYOR
15’İNDE ELİNE KARNE YERİNE NİKÂH CÜZDANI ALDI
RÜYASINDA GÖRDÜĞÜ ERKEK BİR GÜN SONRA KARŞISINDAYDI
TEMELLERİ YASSIADA’DA ATILAN BİRLİKTELİK
DAMAT KENDİ DÜĞÜNÜNE İKİ GÜN SONRA KATILDI
TRAMVAY ÂŞIKLARI VE GELİN ADAYLARINA BİR METRE YASAĞI
Erdal İPEKEŞEN
Hürriyet/ANKARA
Tarih: 16 Şubat 2010 00:51 Ekleyen: Beğenme: 0
İSLAM- KÖY
( Gün-iz sokak )
DAMAT KENDİ DÜĞÜNÜNE İKİ GÜN SONRA KATILDI
Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ve eşi Nazmiye Demirel, 12 Aralık 1948 yılında gerçekleşen düğünle vuslata ermişti. İslamköy’deki evlerinin kapı komşusu ve kuzeni 14 yaşındaki Nazmiye Şener ile nişanlandığında 17 yaşındadır. Lise bittiği zaman gerçekleşen nişandan sonra Süleyman Bey İstanbul’a, İTÜ Makine Mühendisliği bölümüne üniversite eğitimi için gider. Giderken de, İstanbullu bir kıza gönlünü kaptırmasın diye nişan yüzükleri takılır. Düğün ise tam 8 yıl sonra gerçekleşir. Düğün başladığında Demirel, Burdur Hükümet Konağı inşaatının başındadır ve çalışıyordur. Bakın, Demirel, o günü şöyle anlatıyor:
“Bizim köy düğünleri üç gün sürer. Düğün perşembe günü başlar, pazar günü gelin çıkar. Ben cumartesi günü köye geldim... Perşembe ve Cuma günü yapılan düğünde yoktum.”
Yakın çevresi, görücü usulüyle gerçekleşmesine karşın bu evliliği bir ‘Gönül izdivacı’ olarak niteliyor. Çünkü iki gencin, İslamköy günlerinde birbirlerine sevdalı olduklarını belirten bu kaynaklar, olayı, ‘Aslında platonik bir aşkın vuslata eriş müjdesi’ olarak niteliyor.
Tarih: 16 Şubat 2010 00:50 Ekleyen: Beğenme: 0
belediyece sadece kömür dağıtmak yetmez : Karne ile et de dağıtılsın
Tarih: 16 Şubat 2010 00:50 Ekleyen: Beğenme: 0