Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Sayın site yöneticileri, yıllardır şahsi olarak beni çok rahatsız eden bir konu ile ilgili olarak internette bir site dikkatimi çekti. İzmir Eczacı Odası'nın başlattığı Atık İlaç Hareketi Projesi kapsamında evlerden 10.000e yakını hiç açılmamış 20.000 kutu ilaç toplanmış, piyasa değeri yaklaşık 277.000TL, inanılmaz bir rakam.. Belki Ankara'da da uygulanıyordur, ben duymadım. Belki sizin önderliğinizde bu konuda Çayyolu'nda da bir uygulama başlatabilirsiniz. Detaylı bilgiyi http://www.atikilac.com/
    adresinden bulabilirsiniz.
    Tarih: 17 Şubat 2010 13:01 Ekleyen:
  • MERHABALAR
            yaşamkent artık yasayan ve hızla gelişen bir bölge oldu .ancak bu bolge malesef üvey evlat muamelesi görmekte.
             sorunların hangısını saysam dıye düşünündüm.ilk aklıma gelen
             çayyolunu yaşamkente baglayan yol konutkentten sonra köy yoluna dönüyor yol berbatbı durumda hele akşam oldugunda ınanılmaz bır karanlık basyırıyor üzülerek söylemeliyim ki cok kısa bır zamanda buradan bir kaza haberı duyacagız.
           böylesine duyarlı insanların oldugu bölgede bu konuya neden degınılmıyor neden dıle getırılmıyor anlam verememekteyım.
          sizden ricamız bu konuyu daha fazla gündeme getirmeniz unutmayalımkı nasılkı ümitköydeki 8.caddenın kaldırımları kötü ise bu yolda 8.caaddenin devamı ve yol yok .
          saygılar  sevgiler
    Tarih: 17 Şubat 2010 13:00 Ekleyen:

• ÖNEMLİ DUYURU
    Yaşlı Kartları Farkları Ödeniyor

Tarih: 17 Şubat 2010 12:59 Ekleyen:
  • ÇAYYOLU TANSAŞ

BU SİTEDE GENELDE DEVAMLI OLARAK İÇ KARAR-
    TAN MEVZULARA DEĞİNİLİYOR. ANCAK BİR TARAFTAN SAHTEKARLIKLAR SÜRERKEN BİR TARAFTANDA  DÜRÜSTLÜK ADINA ETRAFDA  İYİŞEYLERDE OLMUYOR DEĞİL .

AHLAK  ÖYLE BİR DURUMA GELDİKİ DÜNYA SANKİ İYİLERİN YÜZÜ HÜRMETİNE DÖNÜYOR  ....

BUGÜN ÇAYYOLU  TANSAŞ MAĞAZASINDA  KASADA SIRADA ÖNÜMDEKİ BEYFENDİ ;
    KASADA FİŞİ ANINDA KONTROL ETTİ VE İKİ LİTRE TARİŞ RİVYERA ZEYTİNYAĞINI
    YAZARKASANIN OKUMADIĞINI TESBİT EDİP KASİYERİN " OLMAZ BÖYLE BİRŞEY "DEMESİNE RAĞMEN KASİYERE FİŞİ VE ÜRÜNLERİ TEKRAR OKEYLETİP
    YAZARKASANIN OKUMADIĞI 19.95. LİRAYA TEKRAR FİŞ KESTİRTTİ VE EK ÖDEME YAPTI.
    Tarih: 17 Şubat 2010 12:58 Ekleyen:
  • devledin danışmanları devlede yanlış bilgi vermiş demek ki ; yoksa koca başbakan bundan biray önce kameraların gözünün içine bakabaka ssk emeklilerine bu kadar zam geldi dermiydi?? yalan söyleyebilirmiydi??
    Başbakanı emekliler  (1475)karşısında yalancı duruma düşüren danışmanlarına acele ihtar vermesini bekliyor 
    uz  !!!!
    Tarih: 17 Şubat 2010 12:58 Ekleyen:

•            TİYATRO BİLETİ

Biletlerin kurumlar tarafından toptan kapatılması,geçen seneden beri cözülemeyen sıkıntılı bir durum.Bu yaşta her gün bilet peşinde koşmak hiç de kolay bir şey değil.Ayrıca internetten kapatılan bu biletlerin bir kısmının  kullanılmadığı da konuşuldu.İçinde TİYATRO merakı olmayan kişilere de dağıtılan biletler,oyun seyredeceklerin önünü kesmektedir.Ayrıca İnternetten alışverişi benim gibi sevmiyenler de var.
        Bazı oyunlarda nerdeyse kapıda nöbet tutacak hale geldik.Daha adil ve pratik bir satış yöntemi bekliyorum.
    67 yaşında genç kız gibi bilet takibi yapmam ne yazık ki pek mümkün değil.Umarım yazdıklarım yerini bulur.Sanat ve sevgi ve sağlıkla kalın. kalın
    Tarih: 16 Şubat 2010 16:15 Ekleyen:
  • 1. sınıf  defter
    2. sınıf defter

cayyolum. com. (UN)  defteri - kebirinde kuyruk konusundaki benzer tesbitlere katılıyor ve doğruluyorum
    da. Ancak unutmamak  gerekir  ki her meslekte iyiler ve kötüler  mutlaka vardır ... 

Mesela    :
    Ş ö y l e  k i   :  Değil  mi   !!!? G i b i  ...

Şimdi ver-yansın yapan bazı asker- çevrecilerin
    ( yeşil sever çevreci  ) zamanında  komjöktür gereği  70 lerde halkımızı  O BABAMIZIN  Y E Ş İ L   KU Ş-AK  PROJELERİNİN İÇİNDE YER ALAN  O YOLLARA  KİMLER SOKTU  !!!?

(42)
    Mesela   başkent ankara ya  k  o  n  y  a   yolundan giriş yapanlar  yolun kenarlarındaki ormanları  60 lı yıllarda kimler dikti diye  merak etmişmişlerdir  !!!?

Tabi  dönemin askerler dikti...

Her ne sebeble olursa olsun ormanları  yakan  askeriyeciler olduğu gibi  TÜRK  İNSANINA  İLK DEFA YEŞİL TEMASINI ANLATAN  VE UYGULAYAN DOĞASEVER ASKERLERDE VARDIR..

BUNUN İÇİN OLAYLARI OLDUĞU GİBİ RENKİ-TÜRKÇE
    SİNEMASKOP SEYREDMEK YETMEZ  !!!
    BAKMAK , ANLAMAK ; İEDELEMEK  GEREKİR   !!!

AYNI  BARİZ  BÖÖYYÜK HATALARA TEKRAR TEKRAR  DÜŞMEMEK İÇİN  !!!
    Tarih: 16 Şubat 2010 16:14 Ekleyen:
  • kocatepe beğendiğin kızılaydaki şubesi inşaat mühürlendi yıllardır  sen-ben kavgaları sebebiyle mahkemesi sürüyor. Senede  kızılay 7 milyon dolar zarar ediyor duruyor.Dileriz çayyolu beğendiğin kaderi kızılaydaki beğendiğin durumuna benzemez...
    Tarih: 16 Şubat 2010 16:14 Ekleyen:
  • Reklam kurabiyelerinden en büyük payı hangi belediye aldı !!!?
    Tarih: 16 Şubat 2010 16:13 Ekleyen:
  • BÜYÜK Tiyatroda seneler önce arkaarkaya iki defa izlemişdim. MUTLU SON .
    HELE  KORONUN SÖYLEMEYE ÇALIŞTIĞI O ÇARPICI ŞARKILAR. HİÇ UNUTULCAK GİBİ DEĞİLDİ...
    Tarih: 16 Şubat 2010 16:13 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!