Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Gökçek’e önerim

SAYIN Gökçek, ‘20 liralık’ öğrenci pasosunu protesto eden CHP Gençlik Kolları üyelerine “İş Bankası yönetiminde CHP’nin adamları var. Gidin onlara bize 10 milyonluk paso arkasına koyacağımız reklam vermelerini söyleyin. Ben de o zaman ‘paso’ zam yapmakdan vazgeçeceğim” diye yanıt vermiş!
    O zaman bu da sayın Gökçek’e benim önerim: Ne gerek var İş Bankası’na kadar gitmeye sayın Başkan. Oğul Erdoğan Gemiciğini öğrencilere bağışlasın, ya da Oğul Gül’ün e-ticaret şirketi paso size reklam versin! Olmadı likit yumurta reklamına da varız! En kötü bir oğlunuz kos koca Ankaragücü’ne başkan oldu, onun çevresindeki iş adamları da reklam verebilir! Ses TV’de iyi reklam olabilir!
    Ne diyordu sayın Gökçek? ‘Reklamın iyisi kötüsü olmaz!’ Ee sayın Gökçek, madem seçimlerin yaklaştığını kabul ediyorsunuz, o zaman metroyu da artık bitirirsiniz, yoksa ilk seçimde sizi halka reklam edeceğiz haberiniz olsun...
    Tarih: 19 Şubat 2010 16:31 Ekleyen:
  • ENGİN BEY, ŞAYET ÇAYYOLUNDA BÜTÜN PLANLARA HARFİ HARFİYEN UYULACAKSA  BİZİM SİTENİN TEPESİNDEKİ 75. YIL LİSESİ İLE ALİRIZA BEY ORMANI ARASINDA İŞAREDLENMİŞ BÖLGEYEDE ŞİMDİYE KADAR  İKİNCİ PAZAR KURULMASI GEREKMEZMİYDİ  SİZCE ACABA !???

HEPİNİZE SELAMLARMLA
    Tarih: 19 Şubat 2010 01:29 Ekleyen:
  • (bkz: copcular krali)

arkadaşlar birinci sayfada verilen haberi okudunuz mu ????Sitelerin çöplerimizi üç günde bir toplayacakmış belediyemiz
    Tarih: 19 Şubat 2010 01:28 Ekleyen:
  • Çevreye duyarlılık ;

Her gün özellikle sabahları gönülleri köpek sevgisiyle dolu HAYVANseverlerimizi ellerinde mini minnacık köpekleriyle yürüyüşte görüyoruz ,bugün Ümitköy bankalar caddesinde kaldırımda bu minnacık köpeklerin kocaman dışkılarını ortalık yerlere yaparak sahiplerince bu pisliklerin öylece bırakıldığını gördüm.

Kendinize çeki düzen verin ne biçim bir terbiyedir o yanınızdaki köpekleri eğer kaldırım yerine ormana topraklı bir yere götürseniz dışkısını yapan köpeğin arka patileri ile onu nasıl örttüğüne şahit olurda eğer kalmışsa biraz utanırdınız.
    Ama ne yapsınlar kaldırımlara yapılınca üzerini örtecek toprak bulamıyorlar zavallılar.O köpeklerden birşeyler öğrenin de öyle gezdirin.

Bundan sonra elinde çöp poşeti, faraş ve süpürgesi olmadan KÖPek gezdirenlerin vay haline gördüğümüz yerde ayıplayalım mı?
    Bu dediklerim kurallara uyan gerçek hayvanseverlere değil, ortalık yerlere pisliklerini bulaştıranlaradır.
    Tarih: 19 Şubat 2010 01:27 Ekleyen:
  • Merhabalar
    Çayyolunun üzerinden buakşam
    karanlıkda alçaktan gürültüyle F-16 lar uçunca biraz haliyle meraklandım bayram değil seyran değil diye ...
    Selamlar Selamlar
    Tarih: 19 Şubat 2010 01:25 Ekleyen:
  • Taşındım.Eski sitemizin yöneticisi ağaçlara çok fazla meraklı emeklii paşaydı. Şimdi daha güzel anlıyorum çayyolunun neden bu kadar fazla yeşil olduğunu .10 tane oyak sitesi var.Askeriyenin  ağaç ve orman sevgisini anlatan mesajı okuyunca paylaşmak istedim.
    Tarih: 19 Şubat 2010 01:22 Ekleyen:
  • Bu nasıl çevrecilik

ANKARA’da evlerinde köpek besleyenlerin sayısı giderek artıyor. Çankaya, GOP, Kavaklıdere, Yıldız, İncek, Çayyolu gibi semtlerde özellikle sabah saatlerinde köpeklerini gezdiren çok sayıda vatandaş var. Ancak ‘Çevreci ve havyan dostu geçinen’ bu kişiler çevreye duyarsız. Köpekleri, her ağacın altına, her duvar dibine dışkısını yapıyor. Sokaklar caddeler hayvan pislikleri ile dolu. Yüzde 90’ının elinde bir torba ve faraş yok. O pislikleri sokakta bırakmakta sakınca görmüyorlar. Yolda yürürken köpek pisliklerine basmamak için, büyük dikkat gerekiyor. Bu mu hayvan dostlarının çevreci anlayışı?
    Tarih: 18 Şubat 2010 00:38 Ekleyen:
  • BEN NÜKLEER ENERJİ BÖLÜMÜNDE OKUYORUM
    HİÇ KORUNMA VE KORUMA ADINA  BİR ŞEY  YOK
    BÖYLE GİDERSE OKUL BİTİP İLERDE EVLENİNCE RADYASYONLU YAMUK YUMUK ÇOCUKLAR DOĞURMAK İSTENİYORUZ

RİCA ETSEM ARKADAŞLAR OLARAK BİZİM BU SORUNUMUZU KAMUOYUNLA PAYLAŞIRMISINIZ
    Tarih: 17 Şubat 2010 15:17 Ekleyen:
  • Silopi’de savcı ve yargıçları ayarlayınca teröristler suçsuz oluyor, Silivri’de ayarlayınca suçsuzlar terörist oluyor!
    Tarih: 17 Şubat 2010 13:37 Ekleyen:
  • Yaşamkent 50.caddenin yeni sorunlarınıda paylaşabilir misiniz . Sağolun.

Tarih: 17 Şubat 2010 13:01 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!