Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Çayyolunda Bahar geliyor diye ağaçları budama adı altında kesen/katleden eden bizi yeşilden mahrum eden insanlara-Sitelere/bunlara yardımcı olan Belediye yetkilililerine ortalık bir yerde ÖDÜL-Madalya verilmesini teklif ediyorum. Bu mutluluğu Çayyolu'na yaşatın.
    Tarih: 23 Şubat 2010 20:55 Ekleyen:
  • GÜNDEM
    KAHRAMANMARAŞ ve ÇORUM OLAYLARI -2

'Fişleme' bitmeden yeni kriz! ''AKP karşıtlarının kanı bozuk!''
    AKP'de 'Bizi fişleyenleri şimdi biz fişliyoruz' diyen Avni Doğan'ın ardından şimdi de Çorum milletvekili Ahmet Aydoğmuş şok etti
    AK Parti Kahramanmaraş milletvekili Avni Doğan'ın 'bizi fişleyenleri şimdi biz fişliyoruz'sözünü 'Maksadı aştım' diye düzeltmesinden sonra bu kez Çorum milletvekili Ahmet Aydoğmuş çok tartışılacak açıklamalarda bulundu.

AK PartiÇorum Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Danışma Meclis Toplantısı'nda konuşan Aydoğmuş, AK Parti iktidarına karşı çıkanların kanını tahlile yollamak gerekir. Bu kanı bozuklar gizli sözleşmeler yaparak, ihanet etmişlerdir. Askeriyenin içerisinde art niyetlilerin olduğunu öne süren Aydoğmuş bir paşanın askeri bilgileri İsraile pazarladığını da iddia etti.

YENİÇERİ BENZETMESİ

Aydoğmuş, 'Bu ülkenin askeriyesinden üst rütbeli bir paşa ortaya çıkıyor, bu ülkenin başbakanına hakaret ediyor. Başbakan'a hakaret eden o paşa emekli olup askeriyeden ayrıldıktan sonra İsrail'deki bir silah fabrikasının stratejik danışmanlık vermek üzere anlaşma imzalıyor. Bana göre o paşa vatan hainidir. Bir PKK'lıdan hiç bir farkı yoktur. Bu insan Bizim ülkemizden emeklidir ve maaş almaktadır, hem de israil'e askeri bilgilerimizi pazarlayarak kazanç elde etmektedir2 diye konuştu.

Doğan orduyada şu sözlerle göndermede bulundu: "Osmanlıyıda geçmişte yeniçeri çökertmişti Osmanlı padişahlarının güzel bir sözü vardır:

( . . .) 3 nokta yanyana . . .
    Tarih: 23 Şubat 2010 20:52 Ekleyen:
  • Lambaları yanmayan direkler ve akmayan yağmur mazgalları

Sayın yetkili kardeşim,
    ben 1,5 yıldır Çayyolu  2914. sokak Yeşil Güvenevler de oturmaktayım. Geldiğimden beri yanmayan sokak lambaları ve akmayan yağmur mazgalları için önce Yenimahalle belediyesine müracaat ettim. Maalesef cevap dahi alamadım. Daha sonra öğrendiğime göre yağmur mazgallarına ASKİ elektrik direklerine de TEDAŞ bakıyormuş.
    Onlara müracaat ettim. Onlarda geçte olsa mazgalları açar gibi yapıp biraz temizledikten sonra bıraktılar. Tam açmadıkları için akıntıyı sağlayamadılar. yağmur yağdığında mazgallar göl içinde kalmasına rağmen bir damla su akmıyor. Çok yağmur yağarsa İstanbul veya Antalya daki sel olaylarını yasayabiliriz. (CAYYOLU’DA BİR DERE YATAĞINDA KURULMUŞTUR). Lambalara gelince her aradığımda geldiler (3 defa) ama her geldiklerinde de bir direğin lambasını taktılar(?). Hala bulunduğum sokakta yanmayan lambalar mevcuttur.
    Bu anlattıklarım yalnız 2914. sokakta olanlardır. Genelde benzeri aksaklıklar  Çayyolu’nda her sokak veya caddede oldukça çoktur. Sizin bir dernek olarak belediyeler üzerindeki tesiriniz tartışılmayacak kadar açıktır. Lütfen, bu konuları gündeme getirirseniz size halkımız
    minnettar kalacaktır. Teşekkürlerimi, saygılarımı sunuyorum.
    Tarih: 22 Şubat 2010 23:32 Ekleyen:
  • üzülerek söylemeliyim ki oldu
       17.02 2010 tarihinde yazdıgım mesajda bahsettıgım 8.caddenın devamı olan ve konut kentten sonra çayyolunu yaşamkente baglayan köy yollarından daha kötü olan yolda pazar gunu maddı hasarlı bır kaza meydana geldi.malesef bu son olmayacak
        sizden ricam 8. caddeının umıtköydeki kaldırımları için gösterdıgınız alakanın bu yolun yapılması içinde göstermeniz
        bu yol 8. caddenin devamı yani bulvar ancak patıkadan farksız ve hıç bir sokak lambası bulunmamakta
    Tarih: 22 Şubat 2010 10:38 Ekleyen:
  • Cay yolu haber bulteninde tesadufen rastladigim "Cayyolunda cemaat yapilanmasi" haberi  gercekleri yansitmadigi gibi haberi hazirlayan zati muhteremin kultur seviyesini maalesef bizlere belli ediyor.Dine bakis acisi ise nasil bir ozgurluk anlayisina sahip oldugunu gosteriyor.
    Ne yani Cayyolu semtinin de dahil oldugu bu memlekette Kuran kursu acmak suc mudur?Cayyolu genclerinin Kuran ogrenmeye haklari yokmudur?Diyanetin,Suleymanci gurubunun actigi kurslar yasal degilmidir?Yasal olanina karsi olursaniz yasal olarak acilmayan kurslardan sikayet etmenizin ne anlami kaliyor? Yoksa yasal veya degil tum Kuran ogreten kurslara mi karsisiniz aslinda?
    O kadar konuya Ingilizsiniz ki ; Suleymanci isimli bir tarikatin degil Turkiyede dunyada olmadigini bilmiyorsunuz?Cemaat ile tarikat kelimelerinin farkli anlamlar tasidigindan habersizsiniz.Bilmeniz gereken bir diger mesele ise demokratik toplumlarin cemaatlerden olustugu gercegidir.Amerika veya Avrupaya gelenler bilirler.Dini yada dini olmayan cemaatler,cemiyetler toplumun kilcal damarlaridir.Dernekler,sendikalar ve vakiflar halinda teskilatlanir ve toplum yararina faaliyette bulunurlar.Degerli baskaninin teror elebasisi olmak iddiasiyla tutuklandigi ADD liler Cayyolunda dernek olarak kalmaya devam edecekler,Kuran kurscu dernegi fazlalik gorulecek.Pes dogrusu.

:Bu mektup ta digerleri gibi yayinlanmayacaktir.Ama iceriden birilerinin okumasi bile benim icin kafidir.
    Tarih: 21 Şubat 2010 18:06 Ekleyen: DavutDursun
  • Yenimahalle Belediyesinin Cağdas Yönetimine ve Başkanı Fethi Yaşar'a Binlerce Teşekkürler..
    Sevgili Çayyolu Halkı, Ziyaretçi Defterine "5 Mayıs 2006" da, cöp ve konteynırlar konusunda yazdıgım asagıdaki yazıda belirttigim sıkıntıların 4 yıl sonunda artık bitecegini, Yenimahallenin degisen cağdas yönetimince büyük yeraltı cop konteynırlarının yerleştirilecegi müjdesiyle ogrenmis bulunuyoruz. Başkan Yasar'ı yürekten kutluyor, basarılı calısmalarının devamını diliyoruz...
    "Temiz bir çevrede yaşamak için tercih ettiğimiz Konutkent’te, son yıllarda çöplerin gece toplanılmaya başlanması ve çöp varillerinin kaldırılmasıyla, bloklara ait çöp konteynırları da devre dışı bırakılmış ve her gece saat 20 den 24 e kadar  son derece rahatsızlık veren bir çevre ve çöp sorunuyla yaşamak zorunda bırakılmış bulunmaktayız. Çöplerin geri dönüşümünü tartışmamız gereken günümüzde, Konutkent I sitesinde  kaldırım üzerine 6 bloğun 300 dairesinden çıkan çöpler yolu ve kaldırımı işgal ederek yığılmak zorunda bırakılmaktadır. Konutkent sakinleri olarak, her gece yığılan bu çöplerin sokak köpekleri tarafından parçalanarak etrafa dağıtıldığına, çöplerin işgali altındaki, geçit vermez  kaldırım ve caddeden çöp sularına basmadan geçmeye çalışarak evlerimize gitmek zorunda kaldığımız bir duruma tanık oluyoruz. Sağlıksız bir çevre yaratan, her gece yaratılan bu çöp dağına neden yıllardır bir çözüm bulunamamaktadır. Bu görsel, çevresel ve hijyen açıdan olumsuz sonuçları olan çöp sorununa çare bulunması amacıyla,Yenimahalle Belediyesinin bu konuya eğilmesini büyük çöpkonteynırları yerleştirmesini diliyoruz"
    Tarih: 21 Şubat 2010 17:53 Ekleyen:
  • A şıklar  tepesi
    Nam-ı değer hayırsız  tepe

Azmi Beyin camisinin önündeki çayyolu manzarasını en iyi gören boş arazi ; tepe ...
    Biz daha koop . aşamasındayken bizim  koop. yönetiminin arsayı satarken biz üyelerine yazılı ve çizili olarak gönderdiği krokilerde  bu alan çay bahçesi ( kır kahvesi)olarak görülüyordu .

Fethi YAŞAR Beyin bilgilerine ...
    Tarih: 21 Şubat 2010 17:39 Ekleyen:
  • ARKADAŞLAR
    GÖRDİYOMUN İNTERNET REKLAINI GÖRDÜNÜZMÜ ????

I love gordıon com.
    Tarih: 19 Şubat 2010 22:27 Ekleyen:
  • OKUR DİYOR  Kİ   ;;;;;

G Ö K Ç E K  Belediyesi'nden Arnavutluk'a Yardım . . .

BÜYÜKŞEHİR  ' in şefkat eli Enver HOCA ' nın ARNAVUT
    LUĞUNA KADAR UZANMASINA RAĞMEN ,
    ÇAYYOLU ' NA ÖVEY EVLAT MUAMELESİ GÖSTERMESİNE ACABA NE DENİR  !!!?
    Tarih: 19 Şubat 2010 22:26 Ekleyen:
  • Tam anlamı ile bir rezillik yaşıyoruz işim istanbulda ve ailemi görmek için cuma akşamı ankaraya geliyorum yol normal şartlarda 6 saat yani akşam saat 18de otobüse bindiğimde 24de ankaradayım ama otobüs eskiden migrosun orada duruyordu şimdi durmuyor otogardanda o saatte çayyoluna ancak taksi ile geliyorsunuz ve 30liraya istanbuldan ankaraya gelirken 38lira otogardan evime gelmek için vermek bana dokunuyor ve sırf bu nedenle gece saat 24.30 arabasına binip sabah saat 6.30 da ankaraya geliyorum 1 gece daha fazla evimde kalabilecekken bunu yaşayamıyorum dönüştede aynı rezillik çünkü saat en geç 9.da evden çıkmam lazım çünkü o saatten sonra otogara yine ancak taksi ile gidiyorum sırf bu nedenle gece 11.30 otobüsüne binip sabahın 05inde istanbulda oluyorum yani tam bir eziyet.

Bana bu eziyeti çektirenlerinde Allah cezasını versin.
    Tarih: 19 Şubat 2010 22:25 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!