cayyolumda bazı sitelerde güncel olarak paranın son durumu ve borsa hareketleri izşenebilirken bu sitede böyle köşelere yer verilmemesi bir eksiklik...
Tarih: 02 Mart 2010 00:15 Ekleyen: Beğenme: 0
ben olgunlar sokakta bir turistik tesiste çalışıyorum.koca tepe beğğendiğin çayyolu'na bir şubesi açılıyormuş.Kocatepe beğğendiğin tuvaletlerinin
bataryalarından bilen bilir senelerdir iplik gibi su akıyor.Birara sormuşdum teknik servise su sarfiyatı fazla olmasın diye musluğu ayarlamışlar .Ama ellerini yıkayan müşterilerin tuvalet içinde kuyruğa girdiklerinden mağaza yönetiminin haberi yok.İletirseniz beğendiğin çayyolundaki mağazasına suları kocatepedeki kadar kısmasınlar. iyi günler olsun
Eski Efes Reklamı :)
Çayyolunda büfelerin hertarafını efes reklamlarıyla don-
atanlar ,parklarımızda geçtiğimiz senelerde meydana gelen vukuatları ;gerek kamelyalada gerekse çimenlerin üzerine kurulan çlingir sofralarında yaşanan ve coğu çayyolulununda şahit olduğu rezillikleri göz ardımı ediyor acaba!!!??
cayyolumdaki cumhuriyetcilerin içki üzerinden yaptıkları laiklik tartışması gibi yersiz bir komedinin içine düşmem.Ancak YMB. işletmeye kondurduğu bu büfelerde soğuk mezelerle beraber arasıcaklar ve salatalarda olacakdır sanırı
Şaka bir yana YMB. nin
bu reklam uygulamasını biz site olarak eleştiriyoruz
ve gereğinin yapılması bekliyoruz.
ben iş arıyorum bina görevlisi yardımcı olursanız sevinirim acil ihtiyacım var işe lütfen yardımcı olun
Tarih: 01 Mart 2010 17:13 Ekleyen: Beğenme: 0
ANKARA
welcome ' to çayyolu !!
Çayyolu TOP -10
1- Ya Olcak Ya Olacak !!!
Çayyolu İLÇE OLACAK ...
2- Çayyolu Metrosu
Ya Bitecek !!! Ya Bitecek !!!
3- Ankara (Eskişehir yolu )
Disneyland Temeli atılacak...
4- Lunapark sevdasından Vazgeçilecek.
5- Çayyolu Kent Meydanı inşa edilecek.
6- KALDIRIMLAR YENİLENECEK .
7- Enerji nakil hatları yeraltına alınacak
8- ATAKULE ÇANKAYADA ARTIK RAĞBET
GÖRMEDİĞİ İÇİN ALİRIZA BEY ORMANINA
NAKİL EDİLECEK.
9- ÇAYYOLU MARKALI BİR RADYO YA
KURULACAK YA KURULACAK
10- ÇAYYOLUNDA ANALAR SADECE
MİLLEDVEKİLİ DEĞİL BUNDAN
BÖYLE BAŞBAKANLAR VE
CUMHURBAŞKANLRIDA DOĞURACAK...
Tarih: 01 Mart 2010 00:10 Ekleyen: Beğenme: 0
GÜZEL BİR SÖZ NE DİYELİM...
Küçük hırsız El feneri, Büyük hırsız Deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisi de "AMPUL" süz çalışmaz.
MEHMET
Tarih: 28 Şubat 2010 19:30 Ekleyen: Beğenme: 0
Başbakan alenen hukuksuzluğa çağırdı
Başbakan, askeri vesayete karşı ama...
Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Yrd. Doç. Dr. Esra Arsan: Bu, Başbakanın demokrasi ve basın özgürlüğü anlayışının ne kadar kıt olduğunun bir göstergesi. Başbakan gazeteciyi patrondan maaş alan, patronun kontrolünde haberler yapan ve patronun bünyesinde askeri hiyerarşi içinde değerlendiriyor. Bu ülkede askeri vesayete karşı çıkan bir başbakan, bir yandan da gazeteciliği askeri hiyerarşi içinde, komutanının yani ‘’patorununun’’ her istediğini yazan bir emireri gibi gösteriyor. Başbakan, özgürlükler ve demokrasiler açısından sınıfta kaldı.BİRGÜN
Tarih: 28 Şubat 2010 19:30 Ekleyen: Beğenme: 0
HOŞLANMADIM VE ENDİŞELİYİM
(Yanlış mekanda yanlış reklam)
8.Cadde,Cumhuriyet Lokantası karşısındaki Özgün Çocuk Parkına Bira reklamları ile çepcevre donanmış büfeden hoşlanmadım. Ne içki karşıtıyım, ne de sigara.
Beni rahatsız eden büfenin Çocuk parkında oluşu. Umarım burada içki satışı olmaz. Eline şişesini alan parkın içine konuçlanırsa , endişesi var içimde. Ben sayın Belediye Başkanımızı daha kendini tanıtmak üzere sitelerde yaptığı yoplantılarda destekleme yanlısı oldum.
Hala da bu kararımdan çok mutluyum. Bu demek değil ki
rahatsız olacağım konularda konuşmayacağım.
Tekrar ediyorum, içki karşıtı değilim yeri geldiğinde zaman zaman da kullanırım. Bu reklamın çocuk bahçesinde olması beni çileden çıkaran. Korktuğum olmaz dilerim. Burada alkollü içki satılması olasılığından rahatsızlığımı dile getirmek istedim. Çocuklarımız söz konusu olunca; hiç şüphem yok ki Başkanımız bu konudaki hassasiyetimi göz ardı etmiyecektir.Büfe için yanlış bir mekan seçimi sadece ,ifade etmek istediğim
sadece bu...Ayrıca estetik açıdan parka zarar verdiğini
de söylemeden geçemiyeceğim. Yeşilin zerresinin kaybolmasına gönlüm razı değil.Saygılarımla
Tarih: 28 Şubat 2010 19:03 Ekleyen: Beğenme: 0
I LOVE YOU GORDİON: WHAT İT'S MEAN ?
WHAT DO YOU MEAN?..
HAYRET Kİ NE HAYRET!..NE ZAMANDAN BERİ
CUMBUR CEMAAT İNGİLİZCE ANLAŞIYORUZ?
Tarih: 28 Şubat 2010 19:01 Ekleyen: Beğenme: 0