Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• cayyolumda bazı sitelerde güncel olarak paranın son durumu ve borsa hareketleri izşenebilirken bu sitede  böyle köşelere yer verilmemesi bir eksiklik...
    Tarih: 02 Mart 2010 00:15 Ekleyen:
  • ben olgunlar sokakta bir turistik tesiste çalışıyorum.koca tepe beğğendiğin çayyolu'na bir şubesi açılıyormuş.Kocatepe  beğğendiğin tuvaletlerinin
    bataryalarından bilen bilir  senelerdir iplik  gibi su akıyor.Birara sormuşdum teknik servise su sarfiyatı  fazla olmasın diye  musluğu  ayarlamışlar .Ama  ellerini yıkayan müşterilerin tuvalet içinde kuyruğa girdiklerinden mağaza yönetiminin  haberi yok.İletirseniz  beğendiğin çayyolundaki mağazasına  suları  kocatepedeki kadar kısmasınlar. iyi günler olsun
  • Eski Efes Reklamı :)

Çayyolunda büfelerin hertarafını efes reklamlarıyla don-
    atanlar ,parklarımızda geçtiğimiz senelerde meydana gelen vukuatları ;gerek kamelyalada gerekse çimenlerin üzerine kurulan çlingir sofralarında yaşanan ve coğu çayyolulununda şahit olduğu rezillikleri göz ardımı ediyor acaba!!!??
  • cayyolumdaki cumhuriyetcilerin içki üzerinden yaptıkları  laiklik tartışması gibi yersiz bir komedinin içine düşmem.Ancak YMB. işletmeye kondurduğu bu büfelerde soğuk mezelerle beraber arasıcaklar ve salatalarda olacakdır sanırı

Şaka bir yana YMB.  nin
    bu reklam uygulamasını  biz site olarak eleştiriyoruz
    ve gereğinin yapılması bekliyoruz.
  • ben iş arıyorum bina görevlisi  yardımcı olursanız sevinirim  acil ihtiyacım var işe  lütfen yardımcı olun
    Tarih: 01 Mart 2010 17:13 Ekleyen:
  • ANKARA

welcome ' to  çayyolu !!
                         Çayyolu  TOP -10

1- Ya Olcak Ya Olacak  !!!
                        Çayyolu İLÇE  OLACAK ...
                    2- Çayyolu Metrosu
                        Ya Bitecek !!! Ya Bitecek  !!!
                    3- Ankara (Eskişehir yolu )
                        Disneyland Temeli atılacak...
                    4- Lunapark sevdasından Vazgeçilecek.
                    5- Çayyolu Kent Meydanı inşa edilecek.
                    6- KALDIRIMLAR YENİLENECEK .
                    7- Enerji nakil hatları yeraltına alınacak
                    8- ATAKULE  ÇANKAYADA ARTIK RAĞBET
                        GÖRMEDİĞİ İÇİN ALİRIZA BEY ORMANINA
                        NAKİL EDİLECEK.
                    9- ÇAYYOLU  MARKALI BİR RADYO  YA
                        KURULACAK YA KURULACAK
                  10- ÇAYYOLUNDA ANALAR SADECE
                        MİLLEDVEKİLİ DEĞİL BUNDAN
                         BÖYLE  BAŞBAKANLAR  VE
                         CUMHURBAŞKANLRIDA DOĞURACAK...
    Tarih: 01 Mart 2010 00:10 Ekleyen:
  • GÜZEL BİR SÖZ NE DİYELİM...

Küçük hırsız El feneri, Büyük hırsız Deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisi de "AMPUL" süz çalışmaz.

MEHMET
    Tarih: 28 Şubat 2010 19:30 Ekleyen:
  • Başbakan alenen hukuksuzluğa çağırdı

Başbakan, askeri vesayete karşı ama...
    Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Yrd. Doç. Dr. Esra Arsan: Bu, Başbakanın demokrasi ve basın özgürlüğü anlayışının ne kadar kıt olduğunun bir göstergesi. Başbakan gazeteciyi patrondan maaş alan, patronun kontrolünde haberler yapan ve patronun bünyesinde askeri hiyerarşi içinde değerlendiriyor. Bu ülkede askeri vesayete karşı çıkan bir başbakan, bir yandan da gazeteciliği askeri hiyerarşi içinde, komutanının yani ‘’patorununun’’ her istediğini yazan bir emireri gibi gösteriyor. Başbakan, özgürlükler ve demokrasiler açısından sınıfta kaldı.BİRGÜN
    Tarih: 28 Şubat 2010 19:30 Ekleyen:

•          HOŞLANMADIM VE ENDİŞELİYİM
              (Yanlış mekanda yanlış reklam)

8.Cadde,Cumhuriyet Lokantası karşısındaki Özgün Çocuk Parkına Bira reklamları ile çepcevre donanmış büfeden hoşlanmadım. Ne içki karşıtıyım, ne de sigara.
    Beni rahatsız eden  büfenin Çocuk parkında oluşu. Umarım burada içki satışı olmaz. Eline şişesini alan parkın içine konuçlanırsa , endişesi var içimde. Ben sayın Belediye Başkanımızı daha kendini tanıtmak üzere sitelerde yaptığı yoplantılarda destekleme yanlısı oldum.
    Hala da bu kararımdan çok mutluyum. Bu demek değil ki
    rahatsız olacağım konularda konuşmayacağım.
         Tekrar ediyorum, içki karşıtı değilim yeri geldiğinde zaman zaman da kullanırım. Bu reklamın çocuk bahçesinde olması beni çileden çıkaran. Korktuğum olmaz dilerim. Burada alkollü içki satılması olasılığından rahatsızlığımı dile getirmek istedim. Çocuklarımız söz konusu olunca; hiç şüphem yok ki Başkanımız bu konudaki hassasiyetimi göz ardı etmiyecektir.Büfe için yanlış bir mekan seçimi sadece ,ifade etmek istediğim
    sadece bu...Ayrıca estetik açıdan parka zarar verdiğini
    de söylemeden geçemiyeceğim. Yeşilin zerresinin kaybolmasına gönlüm razı değil.Saygılarımla
    Tarih: 28 Şubat 2010 19:03 Ekleyen:

•        I LOVE YOU GORDİON: WHAT  İT'S MEAN ?
           WHAT DO YOU MEAN?..
           HAYRET Kİ NE HAYRET!..NE ZAMANDAN BERİ
    CUMBUR CEMAAT İNGİLİZCE  ANLAŞIYORUZ?
    Tarih: 28 Şubat 2010 19:01 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!