ENGİN BEY KARDEŞİM
SELAMLAR,,,
SİTENİZDE OKUDUM.BİZ ANLAYAMIYORUZ AMA
BU PARK YENİ BİR MODA OLSA HERHALDE.
SİZİN KÖYÜN (ÇAYYOLU) TAM GÖBEĞİNDE LİNENS
İN KARŞISINDA DÖRTYOLUN TAM ORTASINDA ESKİDEN BERİ BAŞIBOŞ BİR SOKAK LAMBASI VARDI. BUNU GÖRÜYORDUK.ŞİMDİ BU DİREĞİN YANINA EK OLARAK GECELERİ BİRKAÇ DA ARAÇ PARK EDİLMEYE BAŞLANDI.
BAZEN DÜŞÜNÜYORUM DA KENDİMKENDİME RAHMETLİ AZİZ NESİN
İN GALİBA BİR BİLDİĞİ VARDI DİYORUM...
Tarih: 04 Mart 2010 01:02 Ekleyen: Beğenme: 0
AĞZIMIZIN DADI BOZULMASIN !
Çayyolu'na yeni taşındım.Gider gelirken hayretle düşüünüyorum.Acaba hangi ülkede o bölgeye ait bir mezarlık arazisini kot tarafından içeri doğru oyup baklavacı dükkanı haline getirirler...
ÇAYYOLU ' NDA ...
Tarih: 04 Mart 2010 01:02 Ekleyen: Beğenme: 0
Belediyeler gelir elde etmek gayesiyle neredeyse her köşeye büfe temelleri atıyorlar ama bir önceki devir aldıkları eski belediyenin sökülen büfelerinn
beton temel artıklarını parklardan nedense bir türlü kaldırmayı akıl edemiyorlar.
Tarih: 04 Mart 2010 01:01 Ekleyen: Beğenme: 0
35 senedir su niyetine lıkırlıkır bira içerim.Doktorumun tavsiyesi üzerine taş düşürdüğüm için.
Ayrıca belitmek isterimki çayyolu' nda yeri geldiğinde bira geceleri yerine şarap geceleri tercihimdir.
Tarih: 04 Mart 2010 01:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Avrupa mahallesinin önünde
beyaz ışıkları kondurmakla nasıl avrupalı olunamıyorsa
büfelere bira reklamı giydirmeklede biracı olunmayacağını
tüketim ve reklam toplumları esastan öğrenmesi gerekmektedir .
Büyük gazetelerin bile o en ünlü köşe yazarları bile heryere dokunurken sadece müşterileri olan reklam ajanslarına ve onlara reklam veren kuruluşlara dokunamazken ,
FETHİ YASARI BURADA BOMBARDIMANA TUTMAK EN AZINDAN ÇOK BÜYÜK BİR HAKSIZLIK OLARAK GÖRÜLMEKTEDİR ...
İşin aslı aslında şu dur :
Çayyolu' nda bir gurup varki ağzınla kuş tutsan onlara yaranamazsın ....
SAYIN FETHİ YASAR BEY BİRA REKLAMI YERİNE BÜFELERİNİ SÜT REKLANLARIYLA DONATSAYDI BU SEFERDE ONLAR DİYECEKLERDİ Kİ:
BİZ MÖÖÖHALLEBİ ÇOCUĞU MUYUZ YA !!!
Tarih: 04 Mart 2010 00:59 Ekleyen: Beğenme: 0
Çapın Nüfusu
" cayyolu platformunu da biraz pasif görüyorum açıkçası. Biraz caba rica ediyorum "
cümlelerini ileten cayyolulu ya şunu altını önemle çizerek hatırlatmak isterim ki ;
İSVEÇ 'TE 10 MİLYON İNSANA KARŞI 40 MİLYON ÖRGÜTLÜ TOPLUM ÜYESİ VARDIR.
YANİ ,,,
İLHAN ABLANIN BİZLERE ANLATTIĞI GİBİ BİR KİŞİ 4 SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜNE ÜYEDİR.
Tarih: 04 Mart 2010 00:57 Ekleyen: Beğenme: 0
M.G. holding binası gibi belediyeye genel müdürlük binası yaparken zarar ediyormu ki ulaşımdan zarar etsin.Etmez.Hele dolmuşcular hiç etmez. kaç aileyi birden bir dolmuş geçindiriyor.Ayakta cuval gibi yolcu taşıyorlarken hiç sesleri çıkmıyordu
Tarih: 04 Mart 2010 00:56 Ekleyen: Beğenme: 0
Bir bira reklamını tabu olarak gören tek millet biziz, zaten yakında bira'da yasak olacaktır bu zihniyetin sonuçları olarak. Anadolu'nun çoğu kentinde Bira satan bir yer bulmak bile zorlaştığı bir devirdeyiz ve benim sokakta bira reklamı görünce muhafazakarlıktan uzaklaştığımı hissetmem bile bu muhafazakar zihniyetin ürünü. İçtiğiniz ve çocuğunuza içirdiğiniz kolalar kesinlikle daha zararlı. Örnek olarak bir bardak bira ve bir bardak kolayı karşılaştırırsak, kesinlikle daha zararlı olduğunu anlarsınız kolanın. Bira bir tüketim ürünüdür ve doğru ve yeterli şekilde tüketildiğinde herhangi bir zararı olmamaktadır.
Tarih: 03 Mart 2010 02:14 Ekleyen: Beğenme: 0
Şehirlerarası otobüs çilesi devam ediyor. Ara sıra işim icabı İstanbul'a gidip geliyorum. Açık söylemek gerekirse koskoca İstanbul'da şehirlerarası otobüslerden uygun yerlerde inme binme mümkün olduğu gibi, servisler en seri bir şekilde gidilecek yere götürüyor. Geçenlerde İzmit'te servis aracı tam 25 kilometrelik yere götürdü. Hem de çabucak ve hiç beklemeden. Ankara ise hala aynı. Aynı eziyet, aynı işkence sürüyor. Akşam belli bir saatten sonra dolmuş olmadığı için taksiye binmek zorunda kalınıyor. Ve de Ankara-İstanbul otobüs fiyatının iki misline yakın taksiye verilmek zorunda bırakılıyor. Gerçekten insanın aklına taksilerle bir ortaklık mı var acaba sorusu geliyor. Diğer taraftan Eskişehir yoluna binen yük de cabası. Sarf edilen benzin de. Ayrıca bu hafta sonu şehirlerarası otobüslerin bir tek Eskişehir yolunda durmadıklarını tesbit ettim. Şöyle ki, şehrin tam göbeğinde Ostim kavşağında otobüsler çok rahat bir şekilde hem de trafiğin ana baba olduğu bir yerde yolcu bindirdiklerini gördüm. Acaba yapılan sadece Çayyolu halkını cezalandırmak mı? Ben bu konuda Çayyolu platformunu da biraz pasif görüyorum açıkçası. Biraz çaba rica ediyorum. Ayrıca Yenimahalle Belediye Başkanı'ndan da acil çaba istiyorum. Cep yapılacağı söyleniyor. Kim bilir ne zaman biter? En azından bu ceplar yapılıncaya kadar yolcu indi-bindilerine müsaade edilmesi sağlanmalıdır. Saygılarımla....
Tarih: 03 Mart 2010 02:10 Ekleyen: Beğenme: 0
Lütfen!
Okul idaremiz teneffüs zilini hababam sınıfı filminin müziği
le değiştirebilirmi??
75. YIL LİSESİ BÜYÜK BİR ÖĞRENCİ GURUBU ADINA
SONER::::
Tarih: 02 Mart 2010 00:15 Ekleyen: Beğenme: 0