Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Siz site görevlilerinin sanki hepsi aynımış gibi
    bukadar hoşgörüyle onlara yaklaşısanız tabi
    içlerinden bazıları ne yöneticileri takar nede denetcileri...
    Sonrada kalkar bu sayfalarda sitelerin bahçelerinde ağaç katliamı yapan suistimal mesajlarını üzülerek hepberaber okumak zorunda kalınız...

Bende iki sene fahri olarak yöneticilik yaptım.O zamanlar görüntülü cep telefonları olamadığı için ben sabah işe site görevlileriyse araziye ( kimi başka yerlerde  boya- badana işlerinde çalışmaya , kimide emlakcılara sitelerde komisyonculuk yapmaya ...)
    gidermiş.İşin iç yüzünü kat maliklerinden sonradan şikayetler vasıtasıyla  öğrendim.

Hatta bu görevlilerden bazıları ,
    tembelliklerinden bahçedeki ağaclardan hergün dökülen yaprakları süpürmemek için allem edip kallem edip bana yapraklı ağaçları kökünden kestirmeye bile çalışmışlar ama neyse başaramışlardı...
    Tarih: 06 Mart 2010 01:17 Ekleyen:

•          YAŞAMKENT  ÇAYYOLU ARASINDAKİ 8.CAD . DEVAMI OLAN YOL NE ZAMAN YAPILACAK .BU KONUYA NEZAMAN  EGİLECEKSİNİZ
    Tarih: 06 Mart 2010 01:16 Ekleyen:
  • sizi ümitköy ağaçseven sitesinden arıyor bulunmaktayım.Sitelerinin bahçelerinde izinsiz ağaç kesen site yöneticilerini burada açıkca reklam  edin ki birdaha kimse cayyolunda ağaç kesmeye kalkışmasın
    teşekkürler
  • 8. caddeye herşey için pankraat asılıyor. Çayyolunda özel araç sürücüleride hiç değilse sabaları duraklara yanaşıp bekleyen insanları araçlarına davet etmelidir.
  • hükümet tekeli elden çıkarmaya çalışırken yenimahalle belediyesi  büfelerde yeni bir tekel yaratmaya çalışıyor.
    Bu arada  yenimahallenin 5 Mart yeşilay gününü kutlarız
    Tarih: 05 Mart 2010 01:30 Ekleyen:
  • Bilindiği üzere; şehirlerarası otobüslerin Eskişehir yolu Çayyolu bölgesi üzerinde yolcu indirip-bindirmesi işlemi durdurulduğundan beri hakiki koç otobüsleride mesa plazanın önünde durmamakda ve bizim blogda annemin komşuları için Ak hisardan akrabalarımızdan ısmarlayıp çayyluna getirttiği ,her ay 5-6 bidon Ak hisar  asma yaprağını terminalden  alamayacağımız için  bu sene doğru dürüsr sarma yiyemedik M.G. yüzünden.
    Tarih: 05 Mart 2010 01:28 Ekleyen:
  • -Darbe var mı darbe- adı altında yazan şahsa yanıttır.
    Tamam biz İsveçli değiliz. Ama Avrupalı olmaya da karşı çıkıyoruz. Eğer Çayyolu halkı bile etkin sivil toplum örgütleri yaratamıyorsa ve de yarattıklarını etkin hale getiremiyorsa dolayısıyla haklı talepleri için ses çıkaramıyorsa, vay memleketin haline....Ayrıca -darbe var mı darbe- adı da buraya yakışmıyor...
    Tarih: 05 Mart 2010 01:27 Ekleyen:
  • 163 NUMARALI HALK OTOBÜSÜNDEN İZLENİMLER-1

- OTOBÜS DURAĞI KAVRAMI KALDIRILMIŞ.HER YERDE DURURUZ.İNDİRİRİZ,BİNDİRİRİZ.ÖRDEK GİBİ YOLCU TOPLARIZ.
    - YOLCU AZ İSE BAZI DURAKLARDA UZUN SÜRELİ BEKLEMELER YAPABİLİRİZ.(5 DAKİKA GİBİ)
    - PARANIZIN ÜSTÜNÜ İYİ SAYIN.ZİRA BİLETÇİ KARDEŞ GENELDE EKSİK VEREBİLİR.
    - BİLETİNİZİ İSTEMEZSENİZ VERMEYEBİLİRİZ.
    - ÖNDEKİ HALK OTOBÜSÜNÜ SOLLAMAK VE MÜŞTERİ KAPMAK İÇİN SÜRAT YAPABİLİRİZ.
    - 1.85 TL ALIRKEN İYİ İDİ.MAHKEME 0.9 TL KARARI ALINCA KÖTÜ OLDU.HALK YARARINA YAPILAN HER ŞEY KÖTÜDÜR ÇÜNKÜ.
       YAKINDA İZLENİMLER-2...
  • SİTE YÖNETİCİSİNE : Eğer doğru ve gerçek eleştirileri birilerinin ÇABASINI engellediğini düşünerek sitenizde yer vermeyecekseniz. Edebiyat yayınlarınıza devam edin.
  • ÇABA'LAYIP  Ağaç dikerek Konser vererek SHOW yapacağınıza var olan Ağaçları Kesen Site sorumlularının peşine düşün. Yani sizlere göre (ÇABALAYANLAR) törenle dikilen ağaçlar koruma altında diğerleri ise bana ne-kime ne..... . Adamlar sitede ağaç kesmek için gün sayıyorlar. Hangi site bu acaba?
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!