Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Bölgemizde trafik kazalarını önlemek için sazı elimize almanın zamanı geldi geçiyor. Sürat yapan, kırmızı ışıkta geçen, yasak yerlere park eden araç plakalarını Çayyolu sitelerine afişe edelim ya da bölgemiz de görevli olduğu söylenen polis merkezine bildirelim.. Belki kendini bilmez kişiler biraz utanır da düzelme uğraşına girerler. Arcadium'um önünde hayatını kaybeden kişi siz veya bir yakınınız da olabilirdi.. Haydi, hemen bugün başlayalım.
    Tarih: 07 Mart 2010 10:34 Ekleyen:
  • 8. cadde de Ozgun Park icine yapilan tekel bufesine karsiyim. Burada 13-14 yasinda cocuklar basketbol oynuyor, 3-5 yasinda cocuklar salincağa biniyor oldu mu burada bira sigara yazik 3-5 kurus icin yapilan islere bak. Fethi Yasar bey oradan talep geldigini bahsetti, ancak kim parkimizin icine bufe yapin dedi bilmiyorum. 100 saginda carefour, opet, cagdas ve berilya varken cok yazik Fethi baskan.
    Tarih: 07 Mart 2010 01:04 Ekleyen: KaanSENAY
  • Size telefon etmemim nedeni :

Ben çayyolu'nda bir sitede sadece bahçevan kadrosu ile çalışmaktayım.Ancak sitelerin büyük bir çoğunluğunda  görevlilere aynı zamanda bahçe işleride yaptırılmakta.Sitelerdeki görevliler işe müracaat ederken bu durumu baştan bildikleri halde sonradan şikayetci olmakda ve yönetimlerle  aralalarında sürtüşmeler olmakdadır.
    Ben ekmek büfesinde bir gün kuyrukda beklerken lendi kulaklarımla işittim.Komşu sitenin görevlisi arkadaşına anlatıyordu.Yapraklı ağaçları  kestiremeyince senesene  ağaçların köküne gizligizli tuzruhu ve deterjanlı temizlik sularını döküp bu ağaçları kurutmuş.Bunu ballandıra ballandıra anlattı şerefsiz.
    Tabi bütün görevlilerde böyle değildir Ama böyle hainleride var.
    Tarih: 07 Mart 2010 01:04 Ekleyen:
  • (bkz: balik hafizasi)

Durum yukarıdan bakıldığı gibi açıkca ortaa duruken
    bir iç anadolu bölgesi internet sitesi olarak 
    cayyolum. com. sitesininin  portalında sürekli  Deniz
    Ürünlerini öne çıkarıp çıkarıp sonrada  NİÇİN BALIK YEMELİYİZ !? gibi garip anlamsız soruları gündeme kapak yapmanın  ne lüzümu var 
    Tarih: 07 Mart 2010 01:03 Ekleyen:

•                     Gül Dünya Töre(n)parkı

Yurdumuzda bazı belediyelerin Güldünya TÖRE  EVLERİ (SIĞINMA EVİ ] inşa ederken YMBB. nın MinaSera çevresinde aynı ismi taşıyan bir park inşa etmesi ve kadılar gününe istinaden bölgeye hediye etmek arzusunda olması ;çayyolu post(U)modern toprakları üzerinde yaşayan kadınlarımızın şiddete maruz kalmadığı anlamını taşımaz...

Sitelerde merdivenlere ,bahçelere kadar taşan gavgalara hepimiz sıksık rastlıyoruz .
    Tarih: 07 Mart 2010 01:02 Ekleyen:

• Ben bu tip polemiklere düşmek istemem ama çayyolu'nda sitelerin bazılarında patron kim kapıcı kim hiç anlıyamazsınınız.Tabi sitenin yöneticisi  üstelik birde emekli olursa ve site görevlileriyle beraber  gün aşırı sitenin parasından öylen yemeklerini dışarıdan pide -kebab sipariş eder  ve  ayrıca yönetim odasnda bütüngün karşıkarşıya onlarla beraber  oturursa varın siz o sitede yönetimden ve site görevlilerinden iş bekleyin kat malikleri  adın ...
    Tarih: 07 Mart 2010 01:01 Ekleyen:

• Bu konuda arcadium' un dış güvenliğine de takip görevi düşüyor.Çarşı ilk açıldığında çarşının o zamanki  yönetimi çarşının önünde  bir dakikalık bir zaman için bile çarşıya  gelenlere park izni vermezdi ve çarşının otoparkını işaret ederlerdi . Ancak şimdi uzun bir süredir ipe un seren çarşı yönetimi  yaya geçdininde bulunduğu trafik lambalarının önüne  iki sıra halinde bile park yapılmasına birde taksilcierin çarşının önüne durak gibi park etmesine bilerek göz yumuyor.Ayrıca bununla birlikde  bu kazada ilk değil .Daha bir kaç ay öncede bir lise öğrencisine benim gözümün önünde aynı yerde  bir araç çarptı. Öğrenciyi araba havalandırıp metrelerce öteye atmışdı. Neyse bu kaza  ufak sıyrıklarla atlatılmışdı.
    Migros camiasına başsağlığı dilerim.
    Tarih: 07 Mart 2010 00:59 Ekleyen:
  • BU AKŞAM

Bitişiğimizdeki tiyatro binasına aracımızı almadan yürümeye keşke karar vermez olsaydık . Ankaralılar caddesinden hızla gelen ve yolunda boş olması nedeniyle sitenin  sokağına çok süretli giren bir araç
    ki plakasını bile alamadık tiyatro için giydiğimiz bütün özel kıyafetlerimizi baştan aşağı çamurlu suyla yıkadı.

Tiyatroya gidemediğimizi geri  tekrar eve döndüğümüzü bilmem asma bahçenin blok yöneticilerine su biriken yerleri işaret etmeme gerek varmı 
    yazmamada  gerek varmı bilmiyorum...
    Tarih: 06 Mart 2010 01:22 Ekleyen:
  • ağaçları yöneticilerin kestirdiği  tartışılır bir iddiadır.
    Çünkü coğunun bu işlerden haberi bile yok. Adamlar sabah işe gidip akşam eve yorgunyorgun dönmekde .
    Bazı tembellik yanlısı görevliler sitelerin bahçesindeki ağaçların dökülen kuru yapraklarını çimleri zehirliyor diye gözünün yaşına bakmak sızın yöneticiyi kandırıp diledikleri ağaçları kesmektediler.
    ÇAP ın site yöneticilerin bahçe peyzaj ve ağaç sevgisi kursu açarak  bu ağaç katliamına bir son verilebilir belki.
    Tarih: 06 Mart 2010 01:20 Ekleyen:
  • AĞAÇ VERGİSİ
    Yeşilsever görünen gül takımları...
    Bu maliklerden her sitede epeyde mevcutdur...
    Sitenin  bahçesi sadece  çim ve güllük olsun arzu ederler. Dökülen yaprakları tembelliklerinden toplamak istemeyen bazı kurnaz kapıcıların  " ablam bu ağaçlar çimi zehirliyor zaten ,bu ağaçları bu sene gece kimseye çaktırmadan kökünden  ortadan kaldıralım iyi mi "  dolduruşuyla beraber  ..

Bunlar ağaçlara son derece karşıdırlar .Hatta genelkurullarda konuyla ilgili karar bile çıkartırlar .Fırsat bulurlarsa sitenin yeşil alanlarını imha edip özel araçlarının dışında tırları için bile  sitenin otoparkına yeşil alanları ilave edip yapı -denetimde kaçağa düşerler.

Engin beyciğim bu siteler için gelen bu tür şikayetleri hemen dostunuz Sayın Yaşar ' a sadece  iletivereceksiniz .:::

Oda  şunu  SİTESİNDE AĞAÇ İSTEMEYEN SEÇMENİNDEN AĞAÇ VERGİSİ  alıvericek ;aynı gelişmiş ülkelerde olduğu gibi...

SELAMLAR TUNA
    Tarih: 06 Mart 2010 01:19 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!