Yaşamkent in Yokları!
"..............
Büyük yatırımların yer aldığı böyle bir bölgede bir çok hizmet noksanlıklarının olması gerçekten düşündürücü. Bugün cayyolum.com'un e-postasına yine bir Yaşamkentlinin serzenişi ulaştı. Aynen yayınlıyoruz; ..."
diye haber yaptığınız BU YAZI 15 HAZİRAN 2012 TARİHİNDE "WOWTURKEY" DE ASLAN AKPINAR TARAFINDAN YAZILMIŞTI******
Saygılarımla...
Yaşamkent'in Yokları !
Semtimizde;
1- ilkokul, ortaokul, lise yok,
2- sağlık ocağı yok,
3- Ana bulvarımız olan 3222. Cadde yama içinde, yolda çizgi yok;
4- Ara sokaklarımızda hiç bir trafik işaretlemesi veya çizgi yok;
5- Semtimizde polis karakolu yok;
6- Semtimizde sanat ve kültür adına hiç bir şey yok ! Kütüphane yok, Kitapçı yok, sergi salonu, sinema, tiyatro vesaire zaten rüyanızda bile göremezsiniz.
7- Gençlerin yazın vakit geçirebilecekleri gençlik merkezi yok.
8- Ülkemizdeki en popüler spor olan futbol oynayabilecek kamuya açık bir futbol sahası plan yok;
9- Yenimahalle belediyesine ait hernagi bir birim yok. Vergi ödemek için bile Çayyolu'na 5 km yol gitmek zorundasınız.
10- Semt pazarımız yok. Arabanız yoksa Çayyolu pazarına zaten gidemezseniz !
Kısaca Yaşamkent'de Belediye hizmetleri yetersiz, arada sırada devriye gezen polis arabası dışında da Devletin verdiği hiç bir hizmet zaten yok.
aslanakpinar
-----------------------------
Cum 15 Hzr 2012 14:55 ( wowturkey )
Tarih: 08 Mart 2013 21:27 Ekleyen: Beğenme: 0
Yaşamkentliler yol-okul-spor tesisi-ulaşım-hastane vb.olumsuzluklarını giderebilmek için hak arama konusunda bu güne kadar ne yapmışlar merak ediyorum.Sanal dünya'da yazı yazmak veya dilekçe yollamak dışında...
SORUNUN GÜZELLİĞİNE BAKIN !
Devletimiz en büyük vergiyi alkolden alıyor.
En fazla parayı da diyanet işlerine harcıyor.
Yani imamın maaşını sarhoş ödüyor...
Bu durum caiz midir ?
İmamın aldığı para ‘’helal’’ midir?????
Şimdi şu arkadyum'un arkasındaki arsa ile ilgili yazıyı okudum da yine aklıma kuğulu park geldi.
Orası alan olarak bu iş için elverişlimidir bilemem ama. konum olarak vallahi çölde bir vaha gibi olur.
Vaha dedim de aklıma geldi, Malum hem dinimizin kurucusu sevgili peygamberimiz, hem cumhuriyetimizin kurucusu ulu önderimiz çocuklara çok değer verilerdi.Peygamber efendimiz şöyle buyuruyor: "Çocuğunuzu saygıyla sesleyin, toplumda ona yer açın ve ona karşı yüzünüzü asmayın." Ulu önderimiz ise dünyada hiçbir ülkenin yapmadığı birşeyi yaptı çocuklarımıza bir bayram armağan etti. Onun için meydan, lunapark bunlar hep büyükler için ama şöyle yeşil, sulu, ördekli bir park. Hele, hele de kuğulu diyemiyorum hani bulmuş da bunuyor diye bir söz vardır şımarıklık gibi anlaşılır diye korkuyorum.
Bu konuda destek bekliyorum. Ben Tunalıya gidip gelmekten yoruldum. ANANE
Haberinize göre Yaşamkentteki evi satmak lazım gibi geliyor.
Tarih: 07 Mart 2013 15:29 Ekleyen: Beğenme: 0
Yaşamkente okul temeli atılmış. Allah bu okulu yaptırandan razı olsun. Sonunda bir okulumuz oluyor. Okulun yaşamkentin merkezine yakın arazilerden birisine yapılmasını tercih ederdik ama buna da şükür.
Tarih: 07 Mart 2013 15:27 Ekleyen: Beğenme: 0
Konutkent virajındaki su patlaması ilk kez olmuyor. Ben bildim bileli bu su patlar. Hele kışın patladığında arabaların kaymasına sebebiyet veriyor
Tarih: 06 Mart 2013 21:29 Ekleyen: Beğenme: 0
CHP yenimahalle kurultayında seviyesini gösterdi
Tarih: 06 Mart 2013 09:48 Ekleyen: Beğenme: 0
-2-
MHP’Lİ BİR DEĞERLİ SİYASETÇİYİ ADAYLIĞA RAZI ETMEĞİ DÜŞÜNDÜKLERİ BASINA YANSITILIYOR! MHP KÖKENLİ SÖZ KONUSU OLASI ADAYIN KİŞİLİĞİ KONUSUNDA SÖYLEYECEĞİMİZ OLUMSUZ HİÇBİR ŞEY YOKTUR. TERSİNE, ÇOK DEĞERLİ BİR YURTTAŞIMIZ OLDUĞU BELİRTİLMEKTEDİR. ANCAK, CUMHURİYETİ KURAN CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NİN BUGÜNKÜ YÖNETİMİ, CHP’NİN BAŞKENTİMİZ İÇİN DE AYNI NİTELİKLERDE ONLARCA, YÜZLERCE ADAY BARINDIRDIĞINI SERGİLEYEBİLMELİDİR. CHP YÖNETİMİ, BİR BAŞKA PARTİDEN DEĞERLİ BİR ADAYIN ARDINDAN KOŞMAKLA, ANKARA BELEDİYE SEÇİMLERİNİ DE KAZANABİLECEĞİNE GÜVENMEDİĞİNİ, YA DA HATTA ANKARA BELEDİYESİNİ DE BİR KEZ DAHA AKP’YE TEPSİ İÇİNDE SUNMAK İSTEDİĞİNİ ORTAYA KOYMUŞ OLMAKTADIR, KANISINDAYIM! ULUS, DEVLET VE YURT OLARAK SAHİPSİZ KALMIŞ GİBİYİZ! KARANLIĞIN EN KOYU ÂNI, AYDINLIĞIN DA BAŞLAMA ÂNIDIR!
Doğru söze ne denir?
Kalemine ve beynine sağlık hocam denir..
M. T.
Tarih: 26 Şubat 2013 19:49 Ekleyen: Beğenme: 0
İmar mevzuatına aykırı işlerle ilgili uygulamada temel ilke şöyle; ruhsatsız veya ruhsata aykırı işler yapılıp bitirilene kadar belediye yetkili ve görevlileri sıradan vatandaş gibi isadece izliyor, sen burada ne yapıyor -
sun iznin var mı? diye sormuyor, hatta şikayetleri bile değerlendirmiyor. Sonra iş bitince geliniyor, burası imara aykırı yapılmış yıkılması gerekir diye rapor tutuluyor, sonra bu aykırı sorunlar fiili durum kabul ediliyor ve para cezası kesilerek meşrulaştırılıyor. Hemen tüm belediyeler bu yolu izliyor.
Çayyolunda da bu uygulamanın bir çok örneğini görmek ve belgeleriyle ortaya koymak mümkün.
Bölgedeki bir çok İşyeri çekme katını, bahçesini otoparkını dükkana ilave etmiş, üstünü kapatıp kapalı bir kullanım alanı elde etmiş, Çayyolu gibi m2 fiyatı oldukça yüksek bir bölgede, yüzbinlerce TL lik rant sağlamış, sonra "resmi olarak" üç kuruş ceza ödeyerek bu gayrımeşru mülkün sahibi olmuş.
Tıpkı gecekondu yapar gibi yani...E o zaman biz de bir köşeye bir kulübe konduralım kestane satalım, ne farkı var?
tensipbiblerinize arz olunur
Tarih: 24 Şubat 2013 13:39 Ekleyen: Beğenme: 0