Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• cayyolum.com. portalında okuduğum Başkan  Sevgi
    ÖZEL Hanımın görüşlerine katılmakla beraber çayyolu'ndaki varlığından ziyaretci defteri vesilesi ile öğrendiğim  seçkinler sitesi. asil villa sitesi  gibi aristokrasi türkçesl ile yazılmış site tabelalerına da sonuna kadar karşıyım.

.
    Tarih: 16 Mart 2010 20:07 Ekleyen:
  • paranın dini imamı olmaz denirdide inanmazdım .ne kadar doğrumuş.Halk ekmekte ekmek beklerken bu görevlilerle yıllardır hukuğumuz vardır .konuşuruz ederiz.
    çoğu  büyük çoğu ak partiye oy verdi belediye seçimlerindede genel seçimlerdede.çok azıda mhp ye baykala çoğu hiç ona oy vermiyoruz diyorlardı .ancak menfaatçilik işin içine girince topluca chpli büfelere abonesi oluyorlar.
    Tarih: 16 Mart 2010 20:06 Ekleyen:
  • bazı yayın organlarında çayyolu köyü ,kaldırımı olmayan köy olarak tanımlanıyor. Bunun sebebi  melih gökçek beyin çayyolu sakinlerine çayyolunda yııllar önce attığı bir nutuğun içinde  saklı ...
    Çayyolunda  her  villanın önünde üçer beşer araba var.sitelerde oto  parklar yetmiyor araçlar  sokaklarda kaldırımları işgal ediyor. onun için çayyoluna ne lüzün var kaldırıma kaldırımda yürüyen yokki
    Tarih: 16 Mart 2010 19:58 Ekleyen:
  • kat mülkiyet kanunu ile idare edilen sitelerde
    gürültü kirliliğine karşı ne olur hiç değilse hafta sonları ve tatil  günleri evlerimizin çelik kapılarını çarpmadan anahtar kullanarak kapatalım ve merdivenlerden harran gürren inmeyelim...
    Tarih: 16 Mart 2010 09:25 Ekleyen:
  • İLHAN ABLA SİZ PLATFORM OLARAK AĞIRLIKLA CHP KÖKENLİ OLABİLİRSİN SİTENİZDE SÜREKLİ OKUYORUZ KAPICILARIN HAKLARINI DURMADAN SAVUNUYORSUNUZ AMA TARAFSIZ OLMALISINIZ PLATFORM OLARAK .
    KAPICILARIN ÇOĞU BİRLİK OLUP AKPARTİLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN KALDIRIMLARIN ÜZERİNDE AÇTIĞI ESKİ BÜFELERİ TERKEDİP CHP Lİ
    YENİMAHALLENİN AÇTIĞI BÜFELERE TRANSFER OLDULAR. HER KAPICIYA KURBAN BAYRAMINDA BİR KURBAN RAMAZAN BAYRAMINDA ŞEKER ÇİKOLATA KOLONYA YARDIMI VE YILBAŞINDADA YILBAŞI SEPETİ VERİLECEKMİŞ.PLATFORM OLARAK BU KONUDA HALKI AYDINLATMALISINIZ.BEN BUNU PROMOSYON DEĞİL RÜŞVET OLARAK DEĞERLENDİRİYORUM İYİ GÜNLER
    Tarih: 16 Mart 2010 09:25 Ekleyen:
  • ben şimdi başka sitede görevliyim ne hata olursa suç kapıcılarda kalıyor . Bizim eski sitede bütün demir doğrama kapılar söküldü  yönetici bu kapıları hurdacılara sattı parayı cebe indirdi. Bunuda yazın.

Tarih: 14 Mart 2010 20:22 Ekleyen:
  • sizler herşeyi iyibiliyor geçinen ama hiç bişey bilmeyen işlerin nasıl yürüdügünü bilmeyen  ve o türdeki sögüt ve kavak agaçlarının nedenli zarar verdiyini bilmiyorsunuz bilmedende yorum yapıyosunuz lütfen önce araştırın ondan sonra yorum yapın biraz anlayış  beş senedir hiç bıdama görmeyen çayyolumuza br düzenleme yapılıyor biz bunu katliamolarak yorumluyoruz tam tersine sayın başkanıma sonusuz teşekkür ediyorum hizmetlerinden ve dimdik duruşundan dolayı
  • ÇAYYOLU’nda oturuyorum. Ankara Büyükşehir Belediyesi 2008 yılı yazında sitemizin üzerinde bulunduğu yolu şeritli olarak yapımına başladığında hepimiz çok sevinmiştik. Takriben 2 Km. uzunluğundaki bu yol ilerde ikiye ayrılarak soldan Alacaatlı’ya sağdan Yaşamkent Mahallesi’ne bağlanıyor. Henüz adı bile konmamış olan söz konusu yol veya cadde Alacaatlı Caddesi üzerindeki sinyalize olmayan kavşak (EGO son durak-Uludağ kavşağından sonra Alacaatlı-Türkkonut yönünde 2. Kavsak) bağlandığı son 150-200m.’lik kesimi platform genişliği 5 m olan 2*1 şeritli yol olarak bırakıldı.
    Ayrıca yolun bu kesiminde bir düzenleme yapılmadığından taşıtlar ve yayalar içiçe yoldalar. Yolun sol tarafındaki bahçe ile platform kenarı arasındaki 60-70cm.’lik kot farkı hem taşıt hem yaya geçişlerinde sorun oluyor.
    Bu güzergahta bulunan Alacakent, Sukent, Yenidoruk, Yenitemizeller, Ensecay, Aydoruk, Supark, Gazililer, Bilimağacı gibi sitelerde oturanlar bu dar geçişten rahatsızlar.
    Yolun bu kesiminde yeni açılan iki yapı marketin giriş çıkışları da ayrı bir risk oluşturuyor.
    Öğrendiğimize göre burdaki 3 katlı binanın kamulalaştırma işlemleri nedeniyle çalışmalar yarım bırakılmış. Çevre sakinleri olarak güvenli ulaşım için yardım bekliyoruz.
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VE TEDAŞ MÜDÜRÜ,GÖZÜNÜZ AYDIN !
    3 AY ÖNCE TEDAŞ'IN AÇTIĞI VE ANA ARTER OLDUĞU İÇİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN KAPATMASI GEREKİRKEN HALA AÇIK DURAN 40INCI CADDE MÜJDEEVLER ÖN ÇUKURU SAYESİNDE DÜN GECE ARACIN BİRİ BETON AYDINLATMA DİREĞİNE ÇARPIP DEVİRDİ.DEVLETİN POLİSİ ÇUKURU GÖRMÜŞ! OLDU BÖYLECE.TEDAŞ ZATEN BİLİYORDU.İ.MELİH GÖKÇEK BAŞKANA DA BİRİLERİ SÖYLESİN ARTIK.ÇAYYOLUNUN CEZALANDIRILMASI KAN DÖKÜLMESİ AŞAMASINA GELDİ.HELAL OLSUN....
    Tarih: 14 Mart 2010 10:40 Ekleyen:

• (2)

Laila'nın müşterisi artıyor, havai fişek patlatan çoğalıyor, TÜSİAD memnun...

Sermaye kesimi mutlu...

Ama ekonominin düzelmesinden sizin haberiniz yok...

Gazeteler-televizyonlar zaten sermaye ekonomisinin düzeldiğini veriyorlar, sizinkini değil...

Hala'nın mektubu gibi bu:

‘‘Krizi atlatmış, ayağa kalkmış diyor...''

‘‘Ekonomi mi?..''

‘‘Halam...''
    Tarih: 14 Mart 2010 10:39 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!