Sayın Sevgi SAPMAZ Hanım,
Ben çayyolunun yöneticilerine seslendim,34 EJ 2545 plakalı bir Ticari Çöp Kamyonunun ki (üzerinde YeniMahalle Belediyesi yazıyor.)Ankara İlinde çalışması kanunsuzdur.
Ben bu kanunsuzluğu buraya yazdım ki sayın yöneticiler öğrensinler de Çöp Toplama işini verdikleri şirketlerin temizlik ve çöp toplama işlerini yaparken yasalara uygun davranmalarını sağlasınlar.
Bizler de çevremizde gördüğümüz hataları, yanlışlıkları yazarak belediyenin gözü ve kulağı olmalıyız işte bunlar bizlerin vatandaşlık görevidir. Vergini veriyorsan gözetim ve denetimini de yapacaksın.
Ve saçmalamadığımızı göreceksin.
Duyarlı bir vatandaş...
Tarih: 21 Mart 2010 00:33 Ekleyen: Beğenme: 0
yeni yapılmakda olan çayyolu beğendik çarşısının yanıbaşına reklam panolarının yanına daha şimdiden iki taksici sanki orası şimdiden kendilerine vaat edilmiş topraklar gibiisnden havası içinde kendilerine air bir durak yerimiş gibi burası , orda hiç müşteri olmamasına karşın sürekli bekliyorlar.
SAYGILAR
Tarih: 21 Mart 2010 00:33 Ekleyen: Beğenme: 0
arcadıun çarşısınd yılbaşı zamanında bedeva çayyolu telefom rehberi dağıtmışlar .Halamlar almış Demişler ki Çayyolu ve ümitköydeki yaşamkentteki türkkonuttaki bütün sitelerin posta kutularına bu rehberin dağıtımının yapılacağını ifade etmişler .Hala ses yok.Acaba bir aksilik mi oldu bilgi verebilirsiniz .teşkk.
Tarih: 21 Mart 2010 00:32 Ekleyen: Beğenme: 0
Başbakanımızın bilhassa toplu-sözleşmelerde millede karşı "en az 3 olsun" demesine rağmen açıksaçık bunun açılımını DİLE getirmemesi durumu toplumun çeşitli katmanlarında farklı yansımalara yol acıyor ..
Bizim kuşak, gençlik yıllarımızda ancak bir kız arkadaşımıza bir ikramda bulunabilirken HATTA ;
ekseriye alman usulunu devreye verirken ŞİMDİ ;
BEN ARCADIUM DA ÇALIŞIYORUM.KARŞIMIZDAKİ TANSAŞIN ARKASINDAKİ OKULUN DAĞILMA SAATİNDE BENİMDE İŞYERİMDEKİ VARDİYAM BİTTİĞİNDEN BELEDİYE OTOBÜS DURAĞINDAN BİR GURUP TALEBE İLE BİRLİKTE KART BASIYORUZ.
DEMEK İSTEDİĞİM BU DURAKTA OTOBÜS BEKLEDİĞİMİZ ÖĞRENCİLERDEN ANLATACAĞIM BİR GURUP VARKİ
HAYRET Mİ HAYRET Bİ ŞEY ...
AYNI SINIFTAN OLDUKLARINI SÖYLEYEN BU ÖĞRENCİ GURUBUNDAN BİRİ EY KEK DÖRDÜ KIZ...
ANCAK HER GÜN BU GURUBUN BELEDİYE OTOBÜSLERİNDEKİ KONTÜRLERİNİ ERKEK ÖĞRENCİ BASIYOR HER NEDENSE .
KIZLAR KONTÜR BASILDIKTAN SONRA BU AKILSIZI ALKIŞLIYORLAR FALAN.
BU OĞRENCİ GURUBU HERGÜN ÜMİTKÖYDE İNİYORLAR.
BELLKİ HEPSİ MEMUR ÇOCUKLARI OLABİLİR .
ÇÜNKÜ ANA BABALARI BÜTÇELERİNDEN TASARRUF ETMEK İÇİN ÇOCUKLARINI SERVİSE BİLE VEREMEMİŞ. AMA BU AKILSIZ MAHALLE BASKISINA BOYUN EĞİP YEMEYİP İÇMEYİP EVDEN GELEN OKUL HARÇLIKLARINI GURUBA YEDİRİYOR...
VELİLER ÇOCUKLARINIZA DAHA DİKKAT EDİN .ZAMANE KIZLARININ GÖZLERİ ÇOK AÇIK.BİZİM KUŞAKTAKİLER GİBİ DEĞİLLER...
Tarih: 21 Mart 2010 00:32 Ekleyen: Beğenme: 0
çayyoluna süt dağıtımı yapan sokak sütcüleri için belediyemiz acaba bi şeyler düşünüyor mu????
Mesala kılakson çalmayın kampanyası vs. vs.
Tarih: 19 Mart 2010 11:06 Ekleyen: Beğenme: 0
Sevgili çocuklarım hepinize selamlarımla!
GDO yasasının meclisten geçtiği şu günlerdeYMBB.
Sayın F. YAŞAR Beyefendinin köylere meyva fidanları dağıtma projesini çok anlamlı buluyorum ve sizlerin vesilesi ile bütün ziraatciler adına kendisine ve ekibine şükranlarımı sunuyorum...
Saygılarımka
Tarih: 19 Mart 2010 11:06 Ekleyen: Beğenme: 0
40ıncı cadde de yıkılan beton elektrik direğini ve yanında hediyesi olan trafik levhalarını kaldıracak yetkililer aranıyor...Şimdilik 7 gün oldu.
Tarih: 19 Mart 2010 00:35 Ekleyen: Beğenme: 0
Okuyorum
Sacettin beyin kaleme aldıklarına hafiyen katılıyoruz.Sadece bu yazının başlığı hariç !
Tarih: 19 Mart 2010 00:35 Ekleyen: Beğenme: 0
Dedem sandıkdan emekli sandıkda genelmüdür yardımcısıydı.Hep bizleree türkiye de ölüler dirileri bakıyor derdi.: Bu söze katılmamak elde değil,
Camilerdeki din görevlileri ölülerin selasını okumak için bile ücret alıyorlar belediyeler bu konuda hizmetlerden hiç bir ücret almazken.
Tarih: 19 Mart 2010 00:34 Ekleyen: Beğenme: 0
cayyolum.com'u bir ordan bir burdan izledikce noktalama işaretleri adına yapılan bariz hataları görüp neredeyse küçük d i l i m i yutacağım.Bir tarafta Sn:Sevgi ÖZEL hanım efendi portala taşınırken öte tarafdaki bazı mesajlar adeta tuzsuz helva gibi sallandırılıyor.yabancı dillerin istilasına uğrayan mesajlar yayınlanıp bu edebiyatcılar yüzünden hergün bademciklerimiz şişiyor ..
Tarih: 19 Mart 2010 00:34 Ekleyen: Beğenme: 0