Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

•     DEFALARCA DILR GETIRMEME RAGMEN EN UFAK BIR ÇALIŞMA VE ILERLEME GOREMEDIM
         BU ARADA ÇAYYOLUM.COM ADLI SITEYE SITEMLERIMI BILDIRMEK ISTIYORUM.CÜNKİ BU KONUYU HIC BIR ZAMAN GUNDEME ALMADINIZ
         ÇAYYAOLUN  YAŞAMKENTE BAGLAYAN YOL INANAILMAZ KOTU DURUMDA 8.CADDE TAMAMLANMADIGI İÇİN TALİİ YOL KULLANILIYOR BU YOLDA BERBAT DURUMDA OLMASININ YANINDA HAVA KARARDIGINDA INANILMAZ BIR KARANLIGA GOMULUYOR
          SİZDEN RİCAM BU KONUYA EGILMENIZ
          BU KONUYA CARE BULUNMAZSA BU YOLDA CANLAR YANACAK  SAYGILARIMLA
    Tarih: 22 Mart 2010 00:01 Ekleyen:
  • Bugün siteniz sayesinde ertelediğim ve yapmam gereken bazı sıkıntılarımı giderdim. Bunlardan biri uzun zamandır Veda filmine gitmek istiyordum, ama erteliyordum dün sitenizde Arcadium'daki etkinlik haberini görünce sabah 11:00 seansında Veda'yı izledikden sonra, sinema çıkışı Göz kontrolumü yaptırdım. Eşim de ben de çok sevindik burdan Arcadium yönetimine, Kudret Göz hastanesi'ne ve siz cayyolum.com'a çok teşekkür ederim. Unutmadan Zülfi Livaneli'ye de çok teşekkürler gerçekten iyi iş çıkarmış.

Saygılarımla
    Tarih: 22 Mart 2010 00:00 Ekleyen:
  • Çayyolundaki Büfeler acaba Kimlere dağıtıldı,

YEPA isimli şirket aracılığıyla dağıtılan bu büfelerin yapımını üzerinde ismi yazılı ve tam saha reklamı olan biracılara ihaleyle mi yaptırdılar?
    Belediye yetkililerinden cevap bekliyoruz.

Büfelerin Hemen hemen tamamını kaplayan Bira reklamlarının yapılamayacağı aşağıda yazılı olmasına rağmen;

TİCARİ TANITIM TABELA YÖNETMELİĞİ

Bel.Mec.Karar Numarası    : 102
    Kabul Tarihi                    : 18.02.1991
    Yayınlandığı İlan panosu    : 19.02.1991

Tek Ticari Tanıtım Tabelaları Uygulama Esasları :

Madde 6- ( Değişik; Bel.Mec.nin 16.11.1992-378 K.)

Bir binanın yol , meydan ve diğer ortak kamu kullanım alanlarına açılan tüm dış cephelerinde yer alan dükkanların kullanacakları ışıksız veya ışıklı tek ticari tanıtım tabelaları  dükkan cephe alanlarının %15’ inden fazlasını kaplayamaz.

Binanın tek bir işyerine ait olması halinde kullanılacak ışıksız veya ışıklı tek ticari tanıtım tabelaları binanın cephe alanının % 10 ‘undan fazlasını kaplayamaz.
    Ortak Kamu Kullanım Alanlarında Reklam Yapma Esasları;

Madde 12- Yeşil alanlar, pazar yerleri ve açık otoparkların çevre duvarlarında ve içlerinde , bunların projelerinde gösterilen yerlerin dışında, Sabit Reklam Asma panoları tesis edilerek, afiş ve pankart asılarak reklam yapılamaz.
    Kaldırım ve Yol Üstü Ticari Tanıtım Tabelaları Uygulama Esasları:

Madde 16- (Değişik; Bel.Mec.nin 05.06.1997 – 275  K.)

Kaldırım ve yol üstlerine veya dükkan önlerinde , bahçelerde her ne amaçla olursa olsun direkli ticari tanıtım ve reklam amaçlı tabela ve bez afiş konulamaz.
    Tarih: 21 Mart 2010 23:51 Ekleyen:
  • Yasak kitaplar haftasi

Yasak Kitaplar Haftasi diye birsey oldugunu biliyor muydunuz? Benim haberim yoktu.Olaganustu fikir. Ne kadar yasak kitap varsa alip okumali
    Tarih: 21 Mart 2010 00:39 Ekleyen:
  • İşte Mustafa Kemal ancak bu kadar Güzel anlatılabilirdi;

Aşağıdak videoyu seyredin anlayacaksınız;

"Araştırmacı yazar Prof. İlknur Güntürkün Kalıpçı ' nın bir konuşmasından Atatürk"

İçimizden biri ATATÜRK

http://www.devadim.com/pagelist/videodetay.php?id=240

www.devadim.com
    Tarih: 21 Mart 2010 00:35 Ekleyen:
  • SAYIN TÜKETİCİLER CAYYOLUM. COM.DA BİLİNMEYEN NUMARALAR SERVİSLERİNİN BİLİNMEYEN NUMARALARINI (!) OKUDUNUZ.BENDE  OKUDUM.ŞUNA BAŞTAN KARŞIYIM.BİR YERİ ARIYORUM TELE SEKRETER KARŞIMA ÇIKIYOR. BANA DAKİKALARCA KONSER DİNLETİP  KONTÜRLERİMİ İYİ EDİYOR. BU TELE  SEKRETERLER AYNI TELE- KIZLAR GİBİ  BOYUNA  BİZİM TELEFONLARINIZA KONTÜR YAZDIRIYORLAR.PROTESTO EDİYORUM.
    Tarih: 21 Mart 2010 00:34 Ekleyen:
  • YMB. FEN İŞLERİ MDÜRLÜĞÜNÜN DİKKATİNE
    SUNULUR

YMB. AİT  DAĞITIMI YAPILAN BÜFELERİN ÖNÜNE
    (  BELEDİNİN KALDIRIMINA ) GÜNLERDİR  BOŞ BİRA KASALARI ÜSTÜSTE YIĞILARAK REKLAMA BIRAKILIYOR.YOLDAN GEÇEN ARAÇLAR  BU KASALARDAN İÇERDE NE SATILDIĞINI İYİCE ANLASIN DİYE .

KASALARA MÜDAHALE EDİLMEZSE YAKINDA BU KASALARIN YANINDA BİRA FICILARINIDA GÖRÜRSEK KİMSE ŞAŞIRMASIN.

DURUM BU BÜFELERİN REKLAMI YÜZÜNDEN BÖYLE GİDERSE ÇAYYOLUNUN ADI YAKINDA AYAŞA ÇIKACAK .
    Tarih: 21 Mart 2010 00:34 Ekleyen:
  • Merhabalar 27 Mart'ta Kolej Meydanı'nda yapacağımız "Ulaşım Hakkı Mitingi"e birebir yurttaş olarak sizlerinde destek vermenizi bekliyoruz...

Tarih: 21 Mart 2010 00:33 Ekleyen:
  • YERALTI SULARI VE KOMŞU HAKLARI

Güzeltan sitesinin su kuyusu ve deposu olmasına rağmen aynı ada ve parsel üzerinde bu site ön cephesine  ikinci bir kuyu açtırma çalışması başlattı.Bu nedenle etraftki komşu sitelerin binlerce dolar ödeyerek açtırdığı kuyulardan şayet sular çekilirse bunun tek sebebi ve sorumlusu bu sitenin yöneticisi olacaktır.
  • Başbakandan sanatcılara örtülü mesajı

A ç ı k hava sinemalarını unutamıyoruz. Bu atmosferi yaşadık  !
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!