DEFALARCA DILR GETIRMEME RAGMEN EN UFAK BIR ÇALIŞMA VE ILERLEME GOREMEDIM
BU ARADA ÇAYYOLUM.COM ADLI SITEYE SITEMLERIMI BILDIRMEK ISTIYORUM.CÜNKİ BU KONUYU HIC BIR ZAMAN GUNDEME ALMADINIZ
ÇAYYAOLUN YAŞAMKENTE BAGLAYAN YOL INANAILMAZ KOTU DURUMDA 8.CADDE TAMAMLANMADIGI İÇİN TALİİ YOL KULLANILIYOR BU YOLDA BERBAT DURUMDA OLMASININ YANINDA HAVA KARARDIGINDA INANILMAZ BIR KARANLIGA GOMULUYOR
SİZDEN RİCAM BU KONUYA EGILMENIZ
BU KONUYA CARE BULUNMAZSA BU YOLDA CANLAR YANACAK SAYGILARIMLA
Tarih: 22 Mart 2010 00:01 Ekleyen: Beğenme: 0
Bugün siteniz sayesinde ertelediğim ve yapmam gereken bazı sıkıntılarımı giderdim. Bunlardan biri uzun zamandır Veda filmine gitmek istiyordum, ama erteliyordum dün sitenizde Arcadium'daki etkinlik haberini görünce sabah 11:00 seansında Veda'yı izledikden sonra, sinema çıkışı Göz kontrolumü yaptırdım. Eşim de ben de çok sevindik burdan Arcadium yönetimine, Kudret Göz hastanesi'ne ve siz cayyolum.com'a çok teşekkür ederim. Unutmadan Zülfi Livaneli'ye de çok teşekkürler gerçekten iyi iş çıkarmış.
Saygılarımla
Tarih: 22 Mart 2010 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolundaki Büfeler acaba Kimlere dağıtıldı,
YEPA isimli şirket aracılığıyla dağıtılan bu büfelerin yapımını üzerinde ismi yazılı ve tam saha reklamı olan biracılara ihaleyle mi yaptırdılar?
Belediye yetkililerinden cevap bekliyoruz.
Büfelerin Hemen hemen tamamını kaplayan Bira reklamlarının yapılamayacağı aşağıda yazılı olmasına rağmen;
TİCARİ TANITIM TABELA YÖNETMELİĞİ
Bel.Mec.Karar Numarası : 102
Kabul Tarihi : 18.02.1991
Yayınlandığı İlan panosu : 19.02.1991
Tek Ticari Tanıtım Tabelaları Uygulama Esasları :
Madde 6- ( Değişik; Bel.Mec.nin 16.11.1992-378 K.)
Bir binanın yol , meydan ve diğer ortak kamu kullanım alanlarına açılan tüm dış cephelerinde yer alan dükkanların kullanacakları ışıksız veya ışıklı tek ticari tanıtım tabelaları dükkan cephe alanlarının %15’ inden fazlasını kaplayamaz.
Binanın tek bir işyerine ait olması halinde kullanılacak ışıksız veya ışıklı tek ticari tanıtım tabelaları binanın cephe alanının % 10 ‘undan fazlasını kaplayamaz.
Ortak Kamu Kullanım Alanlarında Reklam Yapma Esasları;
Madde 12- Yeşil alanlar, pazar yerleri ve açık otoparkların çevre duvarlarında ve içlerinde , bunların projelerinde gösterilen yerlerin dışında, Sabit Reklam Asma panoları tesis edilerek, afiş ve pankart asılarak reklam yapılamaz.
Kaldırım ve Yol Üstü Ticari Tanıtım Tabelaları Uygulama Esasları:
Madde 16- (Değişik; Bel.Mec.nin 05.06.1997 – 275 K.)
Kaldırım ve yol üstlerine veya dükkan önlerinde , bahçelerde her ne amaçla olursa olsun direkli ticari tanıtım ve reklam amaçlı tabela ve bez afiş konulamaz.
Tarih: 21 Mart 2010 23:51 Ekleyen: Beğenme: 0
Yasak kitaplar haftasi
Yasak Kitaplar Haftasi diye birsey oldugunu biliyor muydunuz? Benim haberim yoktu.Olaganustu fikir. Ne kadar yasak kitap varsa alip okumali
Tarih: 21 Mart 2010 00:39 Ekleyen: Beğenme: 0
İşte Mustafa Kemal ancak bu kadar Güzel anlatılabilirdi;
Aşağıdak videoyu seyredin anlayacaksınız;
"Araştırmacı yazar Prof. İlknur Güntürkün Kalıpçı ' nın bir konuşmasından Atatürk"
İçimizden biri ATATÜRK
http://www.devadim.com/pagelist/videodetay.php?id=240
www.devadim.com
Tarih: 21 Mart 2010 00:35 Ekleyen: Beğenme: 0
SAYIN TÜKETİCİLER CAYYOLUM. COM.DA BİLİNMEYEN NUMARALAR SERVİSLERİNİN BİLİNMEYEN NUMARALARINI (!) OKUDUNUZ.BENDE OKUDUM.ŞUNA BAŞTAN KARŞIYIM.BİR YERİ ARIYORUM TELE SEKRETER KARŞIMA ÇIKIYOR. BANA DAKİKALARCA KONSER DİNLETİP KONTÜRLERİMİ İYİ EDİYOR. BU TELE SEKRETERLER AYNI TELE- KIZLAR GİBİ BOYUNA BİZİM TELEFONLARINIZA KONTÜR YAZDIRIYORLAR.PROTESTO EDİYORUM.
Tarih: 21 Mart 2010 00:34 Ekleyen: Beğenme: 0
YMB. FEN İŞLERİ MDÜRLÜĞÜNÜN DİKKATİNE
SUNULUR
YMB. AİT DAĞITIMI YAPILAN BÜFELERİN ÖNÜNE
( BELEDİNİN KALDIRIMINA ) GÜNLERDİR BOŞ BİRA KASALARI ÜSTÜSTE YIĞILARAK REKLAMA BIRAKILIYOR.YOLDAN GEÇEN ARAÇLAR BU KASALARDAN İÇERDE NE SATILDIĞINI İYİCE ANLASIN DİYE .
KASALARA MÜDAHALE EDİLMEZSE YAKINDA BU KASALARIN YANINDA BİRA FICILARINIDA GÖRÜRSEK KİMSE ŞAŞIRMASIN.
DURUM BU BÜFELERİN REKLAMI YÜZÜNDEN BÖYLE GİDERSE ÇAYYOLUNUN ADI YAKINDA AYAŞA ÇIKACAK .
Tarih: 21 Mart 2010 00:34 Ekleyen: Beğenme: 0
Merhabalar 27 Mart'ta Kolej Meydanı'nda yapacağımız "Ulaşım Hakkı Mitingi"e birebir yurttaş olarak sizlerinde destek vermenizi bekliyoruz...
Tarih: 21 Mart 2010 00:33 Ekleyen: Beğenme: 0
YERALTI SULARI VE KOMŞU HAKLARI
Güzeltan sitesinin su kuyusu ve deposu olmasına rağmen aynı ada ve parsel üzerinde bu site ön cephesine ikinci bir kuyu açtırma çalışması başlattı.Bu nedenle etraftki komşu sitelerin binlerce dolar ödeyerek açtırdığı kuyulardan şayet sular çekilirse bunun tek sebebi ve sorumlusu bu sitenin yöneticisi olacaktır.
Başbakandan sanatcılara örtülü mesajı
A ç ı k hava sinemalarını unutamıyoruz. Bu atmosferi yaşadık !