ahmet duyar belediyesini kınıyorum. bugünkü
yenimahalle belediyesini telefonla aradım .sitenin yanındaki trafo için.görevli bana artık trafoların duvarlaına ev resmi çizilemediğini çünkü eski belediye yönetiminin çalıştığı boya şirketinin trafoları süslediği beypazarı, kula evleri gibi tarihi evlerin patentini aldıklarını söylrdi.
Tarih: 28 Mart 2010 17:00 Ekleyen: Beğenme: 0
ÇAYYOLU YÖK
YMB: nin Çayyolu Atapark üzerinde hizmet veren
Doğal Ürünler hizmet binası YÖK ü aratmıyor!
Mağaza içinde raflarda bulunan ürünlerle ilgili ne sorarsanız sorun müşteriye verilen cevap hep şu şekilde başlıyor ,
Efendim ;
Şu ürünümüz Ziraat Fakültesinden,
Bu ürünümüz Ege Üniversitesinden,
Falan ürünümüz Çukurova Üniversitemizden
Akdeniz Üniversitesinden ,Başkent Üniversitesinden vs. Vs.
Tarih: 28 Mart 2010 16:59 Ekleyen: Beğenme: 0
hafta sonu son iş günü eskişehir yolu2nda
trafik bugün çok yoğundu.
Konutken ve yaşamkent kavşaklarına akşam eve dönüşlerde bir alt geçit yapılamazmı . Araçlar kırmızıda metrelerce kuyruk oluyor.
Başkent ünv. karşısında .
--------------------------------------------------------------------------------
ÇAYYOLU Haberleri <<< Geri Dön
Sizin Güvenliğiniz Bizim Güvenliğimizde Saklı
Kaçak iş yapanlara karşıyız.
... haberi üzerine ,
bir dostluk öyküsü ...
ALPER ANAHTAR
Çayyolu köyünde hepimizin yakından tanıdığı Engin ustamız Çayyolu Bülteni'nin ustası sayın Engin UÇ Bey'e şirketinin markasının hikayesini anlatmamışolsa gerek ...Anlatmamış diyorum !Yoksa Bu haber burada mutlaka yer alırdı diye düşünüyorum...
Neyse farketmez bunuda biz anlatıverelim :
Özetle ;
Engin ustanın bana anlattığı kadarıyla kendisinin çok sevdiği cocukluk arkadaşı Adı ALPER .
ALPER askerlik çağı gelince vatani görevine gider ve bu görevi sırasında şehit olur...
Engin usta bu çilingir dükkanının ismini arkadaşının anısına marka olarak verir ...
Yaşamkent
Yaşamkent çok hızla gelişiyor diye çocuklarımızın aklına uyup gazi osman paşadaki kırk yıllık eski evimizi satıp buradan bir daire satın aldık .
İçinde dekorasyon manasında ufaktefek değişiklikler yapmak içinde bir şirketle eve taşınmadan önce sözleşme yaptık.
Bu onarım ve yenileme çalışmalarımız sırasında ;evimizde çalışan ustalar vesilesiyle
evi yapan müt. in nasıl eksik malzemeler kullandığına
şahit olduk.
Yaşamkentteki bütün evler tabi anlatmaya çalıştığım gibide değil ancak yenimah. imar dairesi başkanlığının çayyolu gibi modern bir uydu kente kendi
İLÇESİ (YENİ MAH.)içerisine sadece rant düşünülerek projelendirilmiş yüksek katlı binalara izinler vermesin.
ÇAYYOLU bu uyduruk kaba gökdelenlerle donatılmış ikinci bir D E M E T olmasın !!!
Tarih: 26 Mart 2010 15:21 Ekleyen: Beğenme: 0
YORUM FARKI
Secim gittikce yaklaştıkca anketlerin binibir para ,
politikacıların yalanları binibir para ...
Türkiye'nin normalleşmesi için her iki tarafında fanatiklerinin pek hoşuna gitmese bile önümüzdeki seçimlerden sonra mutlaka bir AK Parti + CHP kaosalisyonu mutlak suretle cesaredle denenmelidir.
Çünkü ;
Yoksa ; yıllar geçipte zamanla kaybolan yıllara doğru geriye doğru bakanlar ; " ONLAR " (12 eylül öncesi biraraya dahi gelemeyen iki parti ) gibi ...
Tabi bu arada bir kara mizahda olsa hiç unutmamak gerekir ki büyük fırca ressama (12 eylülcüler) türk siyaseti dolaylı olarak bile olsa epey şey borçludur.
Eğer 12 eylülün beşi bir yerdekileri yerde olmasaydı belkide şimdi hala mhp -chp uyuşmazlıklarını yaşıyor olacaktık.Ama siyeseti yönetemeyen poli tika ve onun çokyüzlü -yüzsüz bazı ürünleri darbeyi hazırladı
ordudda sadece uyguladı.:
Eğer 12 eylül olmasaydı ; bizim kısır politikacılar ve onların arkasından kurukuruya sürüklenenler eski bir seçim sonucu gecesinden sonra sevinç konvoyları başkentin sokaklarında birbirlerinin genel merkezlerinin önünde birbirlerine destek gösterileri yaparlarmıydı davul zurna çalarlarmıydı !?
Doğru yada yanlış bilemeyiz ama tarihin taktirine bırakılacak bir sürü darbe planından sonra şimdi hala mecliste ayakta uyuyanlar olanbitenlerden demokrasi adına hala bir şey anlamadılarsa onlara şimdiden Allah acil şifalar versi n ki ;yirmi otuz yıl geçtikten sonradiğer leri gibi gene geriye doğru bakmak zorunda kalıp en yukardaki reklamı söylemek zorunda kalmasınlar ...
Tarih: 26 Mart 2010 13:02 Ekleyen: Beğenme: 0
Yenimahalle Belediye Başkanını ailece seviyoruz. Ancak yel değirmeninin yerini değiştirmemeliydi. Yani daha önceki belediye tarafından yapıldı basitliğine düşüldü gibi geliyor aklımıza. Yapan bizden değilse kötü yapmıştır düşünce tarzından kurtulalım. Ve yel değirmeni gibi değişik insanın içini açan moral değerini yükselten estetik yapıtlarla dolduralım Çayyolumuzu. Bir de Mezarlığın altında yapılan hafriyat için, buraya cami mi yapılacak tartışmasından önce, orada inşaat yapılmasının modern şehirlircilik anlayışına ne kadar uygun olacağı şeklinde tartışmalıyız. Örneğin hangi bina yapılırsa yapılsın oradaki kavşağa trafik açısından zarar vereceği yüzde yüzdür. Şimdiden Uludağ lokantasının yanındaki kavşağın durumunu hepimiz görüyoruz. Avrupa'nın hiçbir kentinde kavşakları böylesine tıkayacak inşaatlara izin verilmez. Ve bu konudaki tartışmalar ideolojik yapılmaz. O zaman da CHP lisi, AKP lisi MHP lisi, BDP lisi aynı doğrultuda fikir ileri sürer. Sadece Çayyolu halkının menfaati ki, demokrasi budur. Saygılarımla....
Tarih: 26 Mart 2010 09:25 Ekleyen: Beğenme: 0
May Et sigara içirebilmek için bu pazar yanındaki parka masa sandalye atmıştı. Parkta da çocuklar salıncakta sallanıyordu. İnanmassanız havaların iyi olduğu bir gün gidin ve görün
Tarih: 25 Mart 2010 19:45 Ekleyen: Beğenme: 0
YEL DEĞİRMENİNİN TAYİNİ YÜRÜYÜŞ YOLUNA ÇIKARILDI AMA YÜRÜYÜŞ YAPANLARI KİMSE HİÇ DÜŞÜNMÜYOR. TERLİ TERLİ KOŞARKEN YEL DEĞİRMENİNİN RÜZGARINDAN KULUÇ OLURSAK YA
SABAH YÜRÜYÜŞCÜLERİ ADINA
UFUK YAVAŞ
Tarih: 25 Mart 2010 19:41 Ekleyen: Beğenme: 0
Bugün bir site gördüm ilk haber söyle yazılmıştı....
Haberimiz ses getirdi.....
Altında hitsayısı 6 Kiş yazılı....
Çayyolu'nda bir cadde var. Adı Bangabandhu Şeyh Mucibur Rahman Bulvarı.
Bana söyleseniz benim trajım daha çok......
Tarih: 25 Mart 2010 19:41 Ekleyen: Beğenme: 0