Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Hepinizi kutluyorum; Gerçekten bir halk hareketi, Arcadium'un ordaki mitinge katıldığım için birazda ben bu çorbada benimde tuzum var diye sevinç içindeyim. Başta Mukaddes Özbek Bayar hanımefendi olmak üzere, Cem Öztan, Şükrü Kaya, Bedri Sezenler, Funda Seçkin ve Atamer Kalfa ve Avukat Mehmet Çakmak’a çok teşekkürler. Özellikle bir kişi var ki teşekkür edilecek Çayyolu'nda yılmak, usanmak, korkmak gibi olumsuzlukları bilmeyen ve başarırız, kazanırız, yaparız hallederiz gibi olumlu olayların ardına siz ekinide katarak cesaretlendiren ve başaran Engin Uç beye çok teşekkürler.
    Tarih: 01 Nisan 2010 01:18 Ekleyen:
  • tamire giden ve üç santimlik bir dikişe 40 lira ücreti istenen ayakkabının markasını ve fiyatını neden açıklamıyorsun
    Tarih: 30 Mart 2010 13:45 Ekleyen:
  • Sakaryadaki ayakkabı tamircisi ile unutulan bir şeyide
    ben ilave etmek istiyorum.Tamira götürdüğünüz ayakkabılarınızı üstelik üstüne hiç bir ücret almadan boyayıp cilalıyorlar.

Ama benim esas şikayetim çayyolu köyü içindeki  cami
    nin altındaki camcıdan. Köyün tek  ve en eski camcısı olmanın rahatlığı ile  bu camcı hemen hemen sitelerin verdiği fiyatın  iki katına yakın ücretlendirme  yapyor.Hemde işyeri caminin altında  olmasına rağmen.
    yayınlarsanız sevinirim.

MAHMUT
    Tarih: 30 Mart 2010 10:22 Ekleyen:
  • TÜKETİCİ kÖŞESİ

BUGÜN ...

Bir bölgede bu kadar çok kaz tüyü yorgan-yastık  kullanılırsa uykularda o demli derin oluyor !

B akşam sitede komşum anlattı onu hayretle dinledik : Bugün ön  tarafından yaklaşık 3 cm. kadar dikişini bırakan ayakkabıyı avm nin dışında bulunan tamirciye götürür komşumuz...Tamirci ayakkabıyı kontrol eder ve yapıştırılırsa 15 Lira Dikilirse çiftdikiş olduğu için 4o Lira fiyat verir .

Komşumuz dükkandan tozu dumanı katarak kaçar ve ayakkabıyı kızılay sakaryadaki tamirciye götürür.Usta ayakkabıyı hem yapıştırır hemde diker ve ücret olarak 3 Lira ister.

Görüyorsunuz değilmi nerede yaşıyoruz
    arkadaşlar  !!?

Burası  Çayyolu  !
                        Başka büyük yok  !
    Tarih: 30 Mart 2010 00:10 Ekleyen:
  • SELAM ODTÜ 'LÜ

Kapalı veya açık olmakla Laik olunmaz
    Sadece Layık olunur ...
    Tarih: 30 Mart 2010 00:10 Ekleyen:
  • Şu Çimlere Basınız levhalarını eleştiren arkadaş benim gibi yetkililere sorsa idi gerceği öğrenirdi.bu uygulama Yenimahalle Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünün bir uygulamasıdır......
    Tarih: 29 Mart 2010 20:43 Ekleyen:

•                  I LOVE GORDİON
               (Dün dündür,bu gün ;bu gün)

Pastanın süslemesini '' Neden Türk Kahvesi değil de Amerikan kahvesiyle yaptınız'' diyen Sayın Melih Gökçek e soruyorum,neden I LOVE GORDİON ?
    Tarih: 29 Mart 2010 15:57 Ekleyen:
  • Park caddesinde eglenmeye gelen insanlardan, park parasi isteyen itlerin hesabını polis versin. Jandarmadan polise geçince hepimiz beklemiyor muyduk bunu? Bu itler buraya nasıl, kim tarafından bırakılıyor, kime gidiyor bu para artık polis versin hesabını bunun evet.
    Tarih: 28 Mart 2010 23:09 Ekleyen:
  • Merhaba Çayyolu sakinleri,

8. cadde üzerinde, Alacaatlı'ya dönülen kavşakta 4-5 gündür hummalı bir çalışma var. Burada yol genişletme çalışması yapılıyor diye duyum almıştık, bugün de Kocatepe sakinlerinin talebi üzerine oraya İ.Melih Gökçek'in talimatı ile cami yapıldığı duyumunu aldık. Arcadium arkasına lunapark istemezseniz ben de buraya cami yaptırırım demiş birileri.
    Biz bu köşeyi evinden gören sakinler olarak hangi duyuma inanmalıyız. Eğer 2. si doğru ise 400 metre ilerde Mevlana  Camii, 200 Metre ilerde de Çayyolu Köyiçi camii var, böyle bir girişim inatla, hesapsızca olabilir mi? Doğru ise akıl alır gibi değil. Doğru olanın yol genişletme çalışması olması dileğimizdir. Çünkü o kavşakta bu genişlemeye acilen ihtiyaç var. Bu konuda platformun bilgilendirmesi temennilerimle, huzurlu yaşam diliyorum....

•                           KAPALI ÇARŞI

Konut bir bloklarındaki arkadaşlar seçkinler  ,idareciler ve asil villa evlerine ikide birde sataşacaklarına dönüpte kendi oturdukları lonut birin sokaklarını  şöyle bir tek
    tek  dolaşsınlarda gerçek durumlarını aynada bir görsünler.
    Hem bi taraftan layiğiz diyeceksiniz ama sonra konut birin sokaklarını dolaştıktan sonra bu seferde dönüp bu seferde aaaa  biz yanılmışız burası sanki KAPALI (!) çarşımış diyeceksiniz ...

Konut birden bazı sokak isimleri
    meraklısına ;

Platin Sokak , Zümrüt Sokak ,Yakut sokak ,Elmas Sokak
    Altın Sokak ,Fruze Sokak gibi ...
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!