Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• MERHABALAR UZUN ZAMANDIR SİZİ TAKİP EDİYOR HATTA BAZENDE YORUM YAPIYORUM .YAPTIGINIZ İŞLE NE KADAR GURUR DUYSANIZ YERİDİR SİZLERİN ÇAYYOLUNA YAPTIGINIZ HİZMETİ 10 YILDIR KİMESE YAPMADI EMİN OLUN
                ANCAK SİZLERDEN VE ÇAYYOLU SAKİNLERİNDEN BİR RİCAM OLACAK YILLARDIR ÇANKAYANIN HALİ ORTADA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİYLE YAŞANANLARI HEPİMİZ BİLİYORUZ BEN ÇAYYOLUNUN AKIBETİNİN ÇANKAYA GİBİ OLMASINI İSTEMİYORUM .ZITLAŞMANIN KÖTÜ OLMANIN BİZLERE HİÇ BİR ŞEY KAZANDIRMAYACAGI İNANCINDAYIM .ÖRNEGİN 8.CADDENİN DEVAMI YAPILACAK YENİMAHALLE BELEDİYESİ ÜSTLENSE YAPACAM DESE İZİN ALMADAN YAPAMIYIOR. DAHA BİR COK ÖRNEK SAYILABİLİR
                EVET GEREKTİGİNDE TEPKİMİZİ KOYALIM TEK YUMRUK OLALIM ANCAK BUNU YAPARKEN OYUNU KURALINA GÖRE OYNAYALIM GÖRECEGİZ Kİ HER ŞEY DAHA KOLAY OLACAK
                    SAYGILARIMLA
    Tarih: 05 Nisan 2010 11:50 Ekleyen:
  • Emeği  geçenlere  teşekkür  ederiz.

Şimdi  de, sahanın  Çayyolu'na  yakışır  bir  meydan  olarak  düzenlenmesi  için kampanya  yapılmalı !
    Tarih: 04 Nisan 2010 14:17 Ekleyen:
  • büyükseyir belediyesinin lunapark meydanında hala nöbet bekleyen dozerlerinin dozu kaçtı
    yoksa bu mahkeme kararıda gökceye karşı uygulanamayacak mı_
    Tarih: 04 Nisan 2010 14:15 Ekleyen:
  • kent meydanı mahkemelik olduğu için yapılamadı.Tamam bunu anlarım.Ama mevlana camisi ile çayyolu tiyatrosu arasında kalan boş-büyük araziye  yapılacak diye büyük sözler verilen stadyum neden yapılmadı??Ömürlünün arkasında kalan stadyum için fifa ölçülerine uymuyo denilip bu stadyum öğütler marketin havuzunun önündeki boş büyük araziye taşınıp büyütülenecek  tekrar stadyum yapılacak dendi.Daha çok da zaman geçmedi .Gün gibi hatırlıyoruz .Çayyolu spor futbokcularıyla boyboy resimler çektirildi

Sonra  eski belediyenin ölçüleri  nizami değil küçük olmuş denilen stadyumu özel sektöre kiralandı. özel sektör a. duyarın stadyumundan tam  üç adet stadyum ve bir adet de müzikli restorant çıkardı.
    Tarih: 04 Nisan 2010 14:14 Ekleyen:
  • Sn.İlgili olanlar ve de ilgili olduğunu sanıp hiç ilgilenmeyenler...
    Tam bir sene oldu Konutkent 2 den başlayıp,Çamyolu Sitesi ve Yaşamkente giden köy yolunun yapılması...Acaba bir dahaki mahalli seçimlere kadar mı bekleyeceğiz...Hemen hemen her gün kazayla göz göze geliyoruz..Yeter artık...Seçimden önce 3-4 günde yol açanlar,seçimde oy çıkmayınca bir yıldan fazla zamandır asfalt yapamadılar..Bu demektir ki bu yol hiç yapılmayacak...
    Tarih: 04 Nisan 2010 01:05 Ekleyen:
  • Çelikkent Sitesinde oturmaktayız. Bugün karşımızda yine trafik kazası oldu. Pınarın su dağıtım minübüsü ile bir taksi fena halde birbirleriyle çarpıştı. Çarpışan araçlar tutanak için beklerken dört tane daha kaza ucuz atlatıldı. Ankaralılar caddesine dökülen asvalttan sonra burada araçlar çok süratli gidiyorlar. Ancak  mevlana camisinin altında bulunan öğütler markete doğru sollayıp  dönen araçlar  yada öğütler marketin otoparkından çıkan araçlar ve marketin servisleri sucular burada hep kaza atlatıyorlar. kendilerinede sorabilirsiniz. Biz karşıdan bunu görüyoruz. Eskiden bu göbek yokdu. U dönüşü yapılamıyordu. Refüj devam ediyordu kesik değildi. Market açılınca refüjün üzerindeki sokak lambası direğini iki kenarını birer araba yanlarından geçecek kadar  kaldırımları söküp burada ortasında direkten olma bir göbek yaptılar. Marketin ticareti sekteye uğramasın diye yaptılar

İşin ilginç yanıysa kurallara uymasıyla tanıdığımız Fethi yaşar başkanında öğütlerin otoparkında park eden atık toplama kamyonetleride bu direkten olma göbeği kullanıyor olması.

Ya burası adam gibi bir göbek yapılıp sola markete dönenler için cep yapılsın yada refüj kapatılsın. Veya refüj kapatılıp araçlar gözde - gonca evlerin ordaki kavşağa kadar bi zahmet gitsin u dönüşü yapsın öğütlere öyle gelsin. Burada eğer ölümlü bir kaza meydana gelirse hesabını kim verecek.
    Tarih: 04 Nisan 2010 01:05 Ekleyen:
  • BU SAYFALARDA KAÇ KERE YER BULDU SAYISINI BİLE HATIRLAMIYORUM.AMA BEN EN AZINDAN DÖRT BEŞ DEFA RASTLAYIP OKUDUM.ŞAKA BİR YANA BELEDİYE GALİBA ÇÖP TOPLAMA İŞİNİ ÖZEL SEKTÖRE DEVRETTİ.
    KORSAN ÇÖPÇÜLER BELEDİYEYE AİT ÇÖP KAMYONLARI TARAFINDAN TOPLANMASI GEREKEN ÇÖP TORBALARINI KARIŞTIRDIKLARI YETMİYORMUŞ GİBİ GERİ DÖNÜŞÜM ÇÖPLERİNİDE KARIŞTIRIP İÇİNDEN İŞLERİNE GELENİ ALIYORLAR GERİ KALANINI ETRAFA DAĞITIP GİDİYORLAR.

KORSAN ÇÖP TOPLAMA İŞİ EĞER BÖYLE DEVAM EDECEK OLURSA FETHİ YAŞAR BEY  ŞİMDİDEN KUSURA BAKMASIN.

BELEDİYESİNE  BAĞLI ÇAYYOLU ZABITASI BU KORSANLARLA ORTAKMI DİYE DÜŞÜNECEĞİZ  !!!
    SAYGILAR

Tarih: 04 Nisan 2010 00:58 Ekleyen:
  • Çabalayan, emek veren, zaman ayıran, toplumsal bilinçle davasına sahip çıkanlara teşekkürler.
    Tarih: 04 Nisan 2010 00:55 Ekleyen:
  • Sayın Yöneticilerimiz ;

Çayyolu Cüneyt Gökçer Tiyatrosu ile Mevlana Cami Öğütler Market arasında öyle bir arazi vardı ki bundan bir yıl öncesine göre bu araziye bakar bakar şöyle bir belediye başkanı gelse de çayyolunun bu en güzel alanına bir şeyler yapsa derdik.
    Ne mümkün önce Belediye otobüs durağı gitti sonra Çayyolunun bağrına hançer gibi devasa bir gökdelen kondurdular sonra öğütler market kapısının önünü uzattıkça uzattı, açık hava, bol gıda nasılsa birşey diyen yok önce kapısının önünü açık hava lokantasına çevirdiler sonra ağaçlandırma bahanesi ile büyücek bir süs havuzu kondurdular, hatta birkaç tanede ince dallı ağaçcıklar da diktiler günlerce bu araziyi suladılar ve hatta sulamaktan asfalt çöktü sayın belediye bu asfaltı da onardı.
    Ve şimdi bu ağaçcıklarda buradan sökülmeye başladı çimenlik üzerine ölçümler yapılarak kazıklar da çakıldı sanırım bu güzel meydan arazisi giderek tiyatroya kadar birilerince kapatılacak.
    Bu alana acaba KREŞ BİNASI mı yapılacak? Ben Çayyolum haber bülteninden duydum da acaba dedim bu meydan yavaş yavaş kaybolup gidecek te bizler görmeyecekmiyiz.
    Görsek de bunlara ruhsat verenlerin yakalarına nasıl yapışacağız.
    Çayyoluna meydan yapacağını söyleyerek günlerce reklam yapanlar oy alanlar sizlere ne oldu? Sadece ve sadece ne yaptınız biliyor musunuz ; bu alandaki dikenli otları temizlediniz, temizlenince de ne kadar güzel bir arsa olduğu ortaya çıktı keşke bu dikenleri, otları temizlemeseydiniz.
    Saygılarımla.M.G.
    Tarih: 04 Nisan 2010 00:54 Ekleyen:
  • geçen senenin sonundan beri çayyolunda bazı sokakların lambaları öyleden sonra üçten sonra yanmaya başlıyor.Ayrıca sekizinci caddenin aydınlatma direkleri eski model çayyoluna hiçmi hiç yakışmıyor .Eskişehir yolundaki lamba direkleri monte edilemezmi  sekizinci caddeye
    Tarih: 04 Nisan 2010 00:54 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!