Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Mevlana Camii altında yapılan inşaat çalışmaları;
    Duyduğumuz  kadarıyla buraya Çocuk yuvası yapacaklarmış

1. Buraya inşaat yapılıyorsa  öncelikle Belediye inşaat ruhsatı vermiş olması gerekiyor,
    2. İnşaat kime aitse o firma temeli kazar ancak buradaki temeli bizim vergilerimizle çalışan Büyükşehir Belediyesi ASKİ ‘ye ait kepçe( iş makinası ) kazmaktadır ki YASAL değildir.
    3. Ayrıca güzelim meydanın kalbine hançer gibi saplanan Kuzey Yıldızı (Beğendik) gökdelenin ardından buraya kreş yapılmasının akla mantığa sığan tarafı da yoktur.
    4. İnşaat  gizli gizli çalışmaya başlamadan evvel burada ne yapıldığı, Firması, müteahhiti, ne işi olduğuna dair bir tabela astırılır. Ayrıca çepeçevre emniyet tedbiri için inşaatın çevresine emniyet şeriti ve levhaları dikilir. ( 3 m. Derinlikteki bu inşaat temel çukuruna birisi düşerse Camii Yaptırma ve yaşatma derneği mi sorumlu olacak.
    5. Neyse bunları soracak Yetkililer nerede bilmiyorum amaöncelikle Yenimahalle Kaymakamlığı (Emniyet Amirliği)daha sonra da Yenimahalle Belediye Başkanlığına bu görevlerini hatırlatmak istedim.
    NOT: Çayyolu-Ümitköy-Yaşamkent-Türkkonut dahil bölgemizde en az 50 adet kreş var ken yenisinin yapılmasındaki maksat  nedir acaba…!!!

Tarih: 09 Nisan 2010 00:26 Ekleyen:
  • BEN ÜMİTKÖYDE OTURUYORUM GEÇEN BİR PASTANEDE (MADO) DERGİNİZİ GÖRDÜM İÇERİĞİ İLE OTURDUĞUM SEMT HAKKINDA BİRÇOK BİLGİYE SAHİP OLUYORUM BU DERGİYİ ADRESE GÖNDERME İMKANINIZ VARMI ? KONU HK. BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM TEŞK.LER
    Tarih: 09 Nisan 2010 00:20 Ekleyen:
  • KÜLLİYE

UNUTULANLAR ::
    EK  :1 Onarılan çocuk parkı
    Ek  :2  Yeni yaptırılan jimnastik aletleri
    Tarih: 08 Nisan 2010 12:29 Ekleyen:
  • cinebonuslarda 3d kuran kursu istiyoruz !!! cinebonusa mail atmaktan yoruldum ama malesef yok böyle bir hizmetleri. ama yakın zamanda 2 bilet alana bir seccade hediye edeceklermiş. Ha bu arada öğütler marketin yanındaki, sürekli zararına satış yapan çapulcu hazır giyim satan yer(evet caminin dibinde her gün yalan söyleniyor, sözde bu dinine sonsuz saygısı olan insanlar , her gün zararına satıyorlar ne satsalar, ticaret niyeyse cami mami anlamıyor. en baba reklamcılardan daha iyi manipülasyon yapıyorlar dini suistimal ederek. Artık biraz uyanın lütfen.
    Tarih: 08 Nisan 2010 12:29 Ekleyen:
  • başkentin seçilmişlerinin ve atanmışlarının oturduğu sitede siteye verdikleri pozlardaki kareye bakılırsa emekli olsalar bile erkek egemenliğini kimseye kaptırmaya niyetleri yok.
    Tarih: 08 Nisan 2010 12:28 Ekleyen:

• TANRI , GÜLE O KOKUSUBU DİKENİYLE İYİ GEÇİNSİN DİYE VERDİ.....

GÜLÜ DİKENİYLE SEVECEKSİN Kİ GÜL OLDUĞUNU ANLAYASIN. ...

" Yıldız 88’in 1. Akasya Muharebesi’nin gerekçeleri, kara mizah örneği.
    Efendim, akasyanın yaprakları bahçeleri kirletiyormuş.
    Yani insan değil de, doğa doğayı kirletiyor; dallar yaprakları, yapraklar çimenleri, dikenler gülleri mesela.
    Bir yakınma da, akasya reçinelerinin arabalara, taşlara filan leke yapmasıymış.
    Ah keşke, gülün dikensizi, ağacın reçinesizi-yaprak dökmeyeni, çimin uzamayanı, ısırganın ısırmayanı, köpeğin havlamayanı, kedinin miyavlamayanı, kuşun ihtiyaç gidermeyeni, arının sokmayanı, olsa da sevsek, büyütsek, beslesek -ne şeker, ne şeker- di mi! "

Tarih: 08 Nisan 2010 12:22 Ekleyen:
  • ÇAYYOLUNUN DEĞERİ ALİRIZA BEY ORMANI;

Bu ormanın yüksekçe bir tepesi var buraya Tedaşçılar Kocaman direk dikiyorlar. Sesimizi duyan yokmu???
    Buraya direk dikenlere sayın belediye yetkilileri birşey demiyor mu? Orman bakanlığı, Çevre bakanlığı en önemlisi Yenimahalle Kaymakamlığı,Yenimahalle Belediyesi sizler ne diyorsunuz. Acaba sizlere izin almak için başvuru yaptılar mı?
    Çayyolu Emniyet Amirliği sizler buraya bir yapı yapıldığında yapı ruhsatı falan sordunuz mu? Bölgemizin sivil toplum kuruluşları ; Çayyolum.com yöneticileri lütfen bu kouyu yetkililere iletiniz.
    Alirıza bey ormanında ağaç söküp direk dikiyorlar.ACİL koduyla ilgilenin lütfen.
    Tarih: 08 Nisan 2010 12:20 Ekleyen:
  • Ali Rıza Bey Ormanına bir demir kafes daha yapılmak üzere;
    Evet ne kadar uğraşırsak uğraşalım bu Ormanın bulunduğu zirveye ne hikmetse her gelen bir demir direk dikmek için can atıyor.Nedense hızlı bir şeklide dikiliyor bir günde 3-4 m. yükseldi sanırım yarın bitirirler.
    Sanki yangından mal kaçırır gibi bu direği dikmeye hızla devam ediyorlar.
    Çayyolum.com sitesinde duydum buraya TEDAŞ bir yansıtıcı dikiyormuş, elektirik arızalarını tespit içinmiş!
    Ama bu yansıtıcının radyasyon yayması ve bunun yanında kocaman direk burada gözümüzün önüde görüntü kirliliğine de sebep oluyor. İstemiyoruz kardeşim alın direğinizi de oturduğunuz evinizin önüne dikin üzerine de dev bir ayna yaptırın ve bakın bakalım nasıl görüneceksiniz, Halka rağmen hiçbirşey yapılamaz, bunu
    unutmayın kaldırın bu direği oradan!
    Siz kimden izin aldınız Ormanın içine kocaman direği dikiyorsunuz, bizim buraya diktiğimiz ağaçları da söktünüz, yasal olmayan bir şekilde bu tepeyi istila eden direkçiler hemen terk edin ormanımızı. Lütfeeeeeeeen.
    Tarih: 08 Nisan 2010 12:19 Ekleyen:
  • KİR ( günah)
    ÇIKARMA TEKNİKLERİ

Haram lokmaların hazmı her zaman çok zor olduğu için mideye hemen oturur ve bu lokmalar genellikle sindiilemez ve göbek oluşmasına davetiye çıkarır.
    Bu nedenle bedende göbek oluşmasına neden olan bu lokmalar ancak hamamda göbek taşına yatarak keselene keselene günahlar dışarı atılabilir ...
    Tarih: 08 Nisan 2010 12:19 Ekleyen:
  • MEVLANA CAMİ VE KÜLLİYESİ

Sitede bugün sabahleyin yataktan dozer sesleriyle uyandık.Sorup soruşturup öğrendik ki Mevlana canisinin kuzey-doğusuna düşen yeşil alana ,Öğütler narketin karşısına  iki odalı sübyan mektebi ( Mahalle Mektebi -
    İlk Mektep ) için harfiyat çalışması yapılıyomuş..

Şimdilik   ; Külliyenin ana binası  olan iki mnareli cami, avlu ,medrese,misafirhane ,oto-park ,havuz , santral bebe , manav-market , kebab odaları gibi mekanlardan  meydana gelen Mevlana camimizin külliyesine ;
    karşısındaki yeşil alanlar  maalesef imha edilerek  ek bina olarak Subyan Mektebi ( kreş )ilave edilecekmiş...

Bu yapılara daha sonradan ihtiyaç söz konusu olursa da
    camimizin muhterem  cemaati içinde  20 kişilik villa yapmaya uygun  arazi imara açılmak üzere  hazır bekletilmekteymiş.. ...

Yapılmaya başlanan sübyan mektebinin kuzeyinede işi işe tutturarak külliyelerin olmazsa olması  dar-üş şifa ve sağlık ocağını da mutlaka bir şekilde ilave etmeliyiz...

Mevlana cami külliyesine ait bütün bu üst yapı birimleri inşa edildikten sonra birtek geriye 
    N  e  y  kalıyor !!!?

H  A  M  A  M

7 tane aydınlat-ma  penceresi olan kadınlar ve erkekler bölümleri ayrı düzenlemiş Soğukluk ve ılıklık bölümleri yan yana ...
    Tarih: 07 Nisan 2010 16:35 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!