Soğan hem gözü hem cebi yakıyor
haberinizi okudum gerek Behiç Ak'ın karikatürü, gerek başlık ve gerekse haber için teşekkürler. Uzun süredir Cumhuriyet almıyordum. KİM KİME DUMDUMA köşesiyle Behiç Akı Özlemişim.
Tarih: 10 Nisan 2010 22:03 Ekleyen: Beğenme: 0
Nerde o eski doğal Çayyolu nerde !???
Bölgenin adı bir kere sosyete pazarına çıktıya anası sarmısak babası soğan olanlar (!) bile ;
kimin kasasında ganimet varsa hemen ilk fırsatta çayyoluna göç edip ;eşe dosta -düşmana karşı bilhassa yakın akraba çevresine hava basmak için ve böylecene
kendi çapında kimlik kazanmak amacıyla kent-soylu olma ayaklarına bölgeye gelip çörekleniyorlar...
Tarih: 10 Nisan 2010 21:59 Ekleyen: Beğenme: 0
Nice 100 katı sayılara hep birlikte ulaşmak dileklerimizle.
Koru KIWANIS DerneğiBaşkanı
Mecdi Öksüzcü
Tarih: 10 Nisan 2010 13:37 Ekleyen: Beğenme: 0
çayyolu'nda kapsamlı bir budama yapıldığından söz edilmekde.Ancak bu budama kapsamına sanırım bazı kanada kavakları dahil etmemiş ki yükseklikleri boyboy bazı yerlerde enerji nakil hatlauna yetişmiş.
Tarih: 10 Nisan 2010 13:36 Ekleyen: Beğenme: 0
Cayyolu'nun orta yerinde, Leda pastanesinin üst katında tamamen yasadışı bir şekilde sigara içiliyor. Çayyolu gibi kaliteli bir semtin göbeğinde bu çeşit geri kafalı işletmeler ve işletmeciler olmamalı, gerekirse şikayet edilmeli. Nereye şikayet edebileceğimiz konusunda bilgisi olan biri bilgilendirebilir mi bizi?
Tarih: 10 Nisan 2010 13:36 Ekleyen: Beğenme: 0
Cayyolu Haber Bültenini yayınlayanları gönülden kutluyor ve 1.000'ci ve ondan sonraki sayılarına da da başarılarına imza atmalarını diliyorum...
Tarih: 10 Nisan 2010 13:33 Ekleyen: Beğenme: 0
arkadaşlar bu seferde tedaş ocağımıza incir ağacı dikiyo
Tarih: 09 Nisan 2010 16:15 Ekleyen: Beğenme: 0
AĞZI OLAN KONUŞUYOR
Yeni Mahalle Belediyesinin yeni yönetimi için
" Önce Kuzey Yıldızı (Beğendik gökdeleni)'nı bağrımıza hançer gibi sapladınız " benzeri eleştiriler yönelten kişiler önce otursunlar şunu düşünsünler .Beğendik alış-veriş merkezi inşaatı hangi belediye başkanının döneminde işe başladı.Bilmiyorsanız ben söylüyorum.
A. DUYAR
Tarih: 09 Nisan 2010 09:21 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolu bölgesinde neredeyse hergün hatlarda çıkan arıza ve sorunlar yüzünden elektrikler kesilirken bizim mahallenin sokak lambaları gece-gündüz yanıyor.
Tarih: 09 Nisan 2010 00:28 Ekleyen: Beğenme: 0
SAYIN Yenimahalle belediye başkanımıza açık çağrı;
Meydan yapacağım, Futbol stadyum yapacağım dediniz Bırakın Türkiye'de Avrupada bile eşi olmayacak çok güzel bir projemiz var diye yola çıktınız ama;
1. Çayyolunun bu güzide alanını önce temizlettiniz, dikenli otlarını temizleyince burada çok güzel bir arsanın varlığı meydana çıktı.
2. Önce Kuzey Yıldızı (Beğendik gökdeleni)'nı bağrımıza hançer gibi sapladınız,
3. Sonra Arkadıum'un arkasındaki güzel araziyi bizi sevmeyen bir belediyeye kaptırdınız.(Halen İş Makinaları ile koruma altında muhafaza ediyorlar.)
4. Şimdi de ne oluyor biliyormusunuz; MEVLANA Camii nin doğusunda öğütler markete ait havuzun yanındaki ağaçları söküp kocaman temel çukuru kazdılar.Hatırlatayım dedim!!!
Tarih: 09 Nisan 2010 00:27 Ekleyen: Beğenme: 0