YUHHHHH OLSUN SİZE
Köydeki bazı paragöz elektirikçiler artık iyice
kop oldum abi
oldular.
Siteye bir arıza için malzeme + işçilik hariç
sadece servis 45 Lira YAZIYLA ( KIRKBEŞ)
alıyorlar.
Tarih: 16 Nisan 2010 00:05 Ekleyen: Beğenme: 0
Trafikte birbirimize saygılı olalım lütfen
HERGÜN Çayyolu tarafından Bilkent yönüne doğru gidiyorum. Allah aşkına bir yetkili de aynı yolu kullanıp, yaşadıklarımızı görsün. Atatürk Hastanesi Acil Servisi’ne doğru yol gösteren tabeladan sağa döndüğünüzde işte o muhteşem yol ile karşılaşıyorsunuz. Hergün yüzlerce aracın ve yük taşıyan kamyonun geçtiği yol engebelerle dolu olduğu için yol seçmek durumunda kalıyorsunuz. Hatta bazen karşı yönden gelen aracı beklemek ya da şeridine girmek zorunda kaldığınız durumlar da oluyor. Mazallah bir kaza olsa saatlerce kalırsınız orada. Bu yüzden bu yolu kullanmayayım diyorsunuz, ileriden köprünün altından Bilkent yönüne doğru geçeyim istiyorsunuz; sağdan devam ederseniz yine o tarz denebilecek bir yoldan devam edip sonunda ODTÜ, Bilkent ve Eskişehir yolunu bağlayan mühendislik harikası bir ışıklı kavşak ile karşılaşıyorsunuz. İki günün biri; sağdan, soldan gelen araçların biraz da Türk insanının “Ben geçeceğim, yol benim” anlayışından mıdır nedir, muhakkak kaza oluyor ya da atlatılıyor. Tabi bu kadar karmaşa yaşanan bir yollarda hastaneye ulaşmaya çalışan ambulansların yoldaki çilesini, sol şeridi ısrarla bırakmayan, gereksiz hız yapan, tehlikeli hareketlerde bulunan sürücülerin yaşattıklarını yazmıyorum bile... Bunlar için birazcık gözlem yeterli.
Sözün kısası; trafikte tüm herkesi birbirine daha saygılı olmaya, trafik kurallarına uymaya ve yetkilileri yollarımız konusunda daha yapıcı çalışmalar yapmaya davet ediyorum.
Tarih: 15 Nisan 2010 01:25 Ekleyen: Beğenme: 0
çayyoluna yeni taşındım. her akşam eve dönerken yolumun üzerinde bulunan yeni büfelerden birinden bir iki şişe efes alırım.
Çayyoluna taşınmadan evvel saylemesi ayıp daha fazla içerdim su niyetine ve hiç başım dönmezdi.Şimdi daha bir şişeyi yarılamadan çakır oluyorum.
Düşündüm / taşındım sonunda bunun nedenini buldum.
Beni aslında bira çarpmıyormuş.Hemen hemen hepsi rant uğruna ennerji nakil hatlarının altına kondurulmuş yeni büfelede 380 volt radyasyon altında satışa sunulan bira çarpıyormuş.
Tarih: 15 Nisan 2010 00:15 Ekleyen: Beğenme: 0
Yapılan seçimin ardından, kurulan Çayyolu Kent Kulübü Derneği’nin yeni yönetimini kutluyorum.
Tarih: 15 Nisan 2010 00:14 Ekleyen: Beğenme: 0
KONUT1 de Müjde evlerin karşısında demokrasi parkında bulunan gölette bazı kurbağalar koro halinde durmadan ötüyorlar
küçük kurbağa küçük kurbağa
kulağın nerede ????? Kulağım yol kulağım yok
kaldım bu ...
Tarih: 14 Nisan 2010 17:20 Ekleyen: Beğenme: 0
seçkinlerden bizim türkana arkadaşı anlatmış .oda bize anlattı. bende size anlatıyorum. asil villa sitesi içinde bulunan villa-kuaför kendi sitesinin içinde oturanlara daha fazla indirim yapıyormuş .Seçkinlerden gelen ... hanıma hiç indirim yapmıyormuş.
oyak 10 sitesinden merhabalar
Karşımızdi komşu siteye M. Gökcek ' e izin kağıdı (!) yazdırmadan YMBB. Fen İşleri Müdürlüğünün telsizli korumaları eşliğinde görevliler tarafından yeni kaldırım taşları döşenmeye başlandı...
Birbirine bu kadar yakın camiler
Hizmetmi lüksmü ?
Allah yolunu öğrenmiş ve O 'nun izinin nası hissedile-bileceğini anlamış sevgili kulları şunu iyi bilirler ki İbadet edilecek mekanlar mı insanların bitişiğine gelir yoksa insanoğlumu bu mekanlara doğru gider .Sizce hangisi makbuldur.
öğrenci evleri mesajlarını düşüncesizce yazan kişileri kınıyorum.kınıyorum.kınıyorum.
Bu mesajlara göz-kulak olanlar yüzünden artık arkadaşlarımızınn evlerine rahatca ders yapmaya gidemeyeceğimizi kimse düşünemiyormu ???
Gitsek bile bundan böyle bize hep yan gözle bakılabileceğini hiç kimse düşünemiyormu ???
Ne büyük çelişkidir...Yeşil alanlar katledilerek 3. cami yapılıyor....diye kıyamet kopuyor. Yani Kamu yeşillikleri çok kıymetli, site bahçelerindeki yeşillikler kıymetsiz. Sitelerdeki feryatlara kulak tıkayanların kulaklarındaki tıkanıklık 3. cami ile birden açıldı. Hayırlı olsun. Bak yeşil yeşil......
Tarih: 13 Nisan 2010 20:57 Ekleyen: Beğenme: 0