Türkiye Atatürk'ü Allah'a borçlusun
geri kalan her şeyi de Atatürk ...
Tarih: 18 Nisan 2010 01:29 Ekleyen: Beğenme: 0
ÇAYYOLU EK HİZMET BİNASINDAKİ BİRİMLERİNDEN BAHSEDEBİLİRMİSİNİZ? BİZLERE NE GİBİ KOLAYLIKLAR SAĞLAYACAK ?
Açıklama yapacak bilgi sahibine şimdiden teşekkür
ederim.
Tarih: 18 Nisan 2010 01:28 Ekleyen: Beğenme: 0
BAŞARILAR - BAŞARILAR
DARISI İLÇE OLMAYA ...
Yeni Mah.Çayyolu Semt Birimi Yeniledi.
Tarih: 18 Nisan 2010 01:22 Ekleyen: Beğenme: 0
duyduğum kadarıyla eğer doğruysa angoranın deniz
aşırı topraklarından bu akşam konserimize
ne hikmetse ilkdefa birisi gelmiş.
Tarih: 18 Nisan 2010 01:22 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolunda Kesilen ağaçların durumu;
Bizlerde ne ağaç sevgisi ne de yeşili seven koruyan bir zihniyet kalmış,
Fatih Sultan Mehmet'in ağaçlara verdiği önemi belirten sözüyle konuya başlayalım ; "Ormanlarımdan bir dal kesenin başını keserim"
Hadisi Şerif'te;
"Kıyamet kopmaya yakınken elinizde bir ağaç fidanı varsa ve onu dikmeye vakit bulabilirseniz onu dikin"
Sayın site yönetimleri; ağaç dikmek, yeşili korumak Türk Milletinin en önem verdiği hasletidir.
Buna rağmen bilgisiz ve site yönetimleri ağaçların nasıl budanacağını bilmeyen kişilere adeta kafa keser gibi yemyeşil site içlerindeki kocaman ağaçları tam ortalarından kabaca kestirmişlerdir. (Oyak-7' nin karşısında 666.sokak üzerideki sitenin kamera sistemlerinin görüş açısını bozan tüm ağaçlar ortadan kesilmiş ve ucubeye dönüştürülmüştür.)
Bu ağaç kıyımına bir dur diyecek kimse yok mu? Sayın belediyemizin zabıtaları, Orman Bakanlığının ormanlarda gezeceklerine sıcak odalarından dışarıya bile çıkmayan bürokratları sizlerden çoğunuzun Çayyolundaki sitelerde oturduklarını bilmeyen mi var? Sizlerde bu kıyıma dur demeyecekmisiniz? Yasal görevlerinizi yapmaya davet ediyorum.
Parklar yeşil olur, bunun için parklara ağaçlar dikilir. Ümitköy'de Anadolu Lisesi karşısındaki boş alanı belediyemiz ağaçlandırdı bakımını yaptı levhasını dikti Teşekkür ederiz ama gel gör ki oraya 10 m. uzaklıktaki hemen caminin üstündeki parktaki 20 adet gelişmiş kocaman ağacı kim budadıysa tam ortalarından kabaca kesmişler. Artık birileri sesimiz duysun ORADA KİMSE YOK MU?....
Tarih: 18 Nisan 2010 01:21 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolu'nda oturmakta olan m'ADAMLAR olarak yenimahalleden yönetilmek istemiyoruz.
Çayyolu ilçe olsun istiyoruz.
Tarih: 18 Nisan 2010 01:16 Ekleyen: Beğenme: 0
sayın ilgili
çayyolumuzu daha modern ve temiz yaşanabilir semt olamsı yolunda çabalarınıza teşekkür ederiz. günes sitesinde(gimat 2 blokları) hiçbir mantık ve yetkiye dayanmadan budama adı altında 16 adet yetişmiş ağaç kesilde ve onlarcasıda bir gövde halinde bırakıldı bu gunlerde de hala kesilmektedir, ne maksat ve amaçla yapıldığı bilinemeyen bu katlamın durulmasına ve diğer sielerede örnek teşkil ederek platform tarafından bir daha yapılmaması için gerekli işlemin yapılması için yol gösterilmesinde lütfen sesimizi duyurum.. teşekkürler
kadir demir
Tarih: 16 Nisan 2010 16:38 Ekleyen: kadirdemir Beğenme: 0
heyyyyy cayyolu ! cayyolu !
arka balkonları alirıza'ya bakan bütün sitelerin önemle dikkati ne !
bundan sonra yüzü ormana dönük olan balkonlarınıza güvenipde , yıldızların altında cırcır böceği konserlerinin eşliğinde balkonlarınızdaki bazı akşamsefalarınızı, hanımellerinizi, güllerinizi , popatyalarınızı sakın sakın koklamaya kalkmayın !
Çünkü ,artık balkonlarınızda yalnız değilsiniz !
Alirıza' nın üzerine dikilen tedaşın moobese kameralarına karşı zoom olup kaçağa düşüp heklenmeyin !
BİR DOST
Tarih: 16 Nisan 2010 00:06 Ekleyen: Beğenme: 0
konut -1 Çarşı üst katı
OKUYORUM
Bu mekanla ilgili yansıtılan mesajları okumuşdum.Bugün uğrayıp görmek fırsatım da oldu.
Değerlendilirse küçük de bir önerim olacak .
Yeni Mahalle Belediyesi Başkanlığı bu terasın hiç değilse eski kitapların dergilerin sergilendiği bölüme iki üç bank birazda yeşillik kondurup mütevazi bir makyaj yapabilir.
Eğer bu mekanın inanın bir benzeri Paris 'de olsaydı orası ne olurdu bilebiliyor musunuz?
Sevgiler
Tüketici Köşesi
Pirıntırlardaki kartujlarla ilgili konuşmak istiyorum dikkatinize .Ünlü yazıcı şirketi pirintır makiinasını önce değerinin baya baya bi altında satıyo.Daha sonra yazıcının mürekkebi bittikçe yedek parçalarını ( kartujları) inanılmaz astronomik fiyatlarla bilinçli tüketiciye bir güzel giydiriyor. Artık neredeyse kartuj alacağımıza boyuna yazıcımın modelini değiştirmek zorunda kalıyorum bu yüzden. BUNA KİMSEDE DUR demiyor Diyemiyor.
Yeni aldığım yazıcıyı şöyle etraflıca inceledim. Eskiden kartujun mürekkepi bittimi gidip konak dan dolduruyordum. ŞİMDİ YENİ ALDIĞIM ENSON YAZICININ
,
ADAMLAR KARTUJUN DEPOSUNU İKİYE BÖLMÜŞLER İNANILMAZ BAYA BAYA DEPOSUNU UFALTMIŞLAR. MÜREKKEP DAHA ÇABUK BİTSİN DAHA ÇOK KARTRUJ SATILSIN DİYE.
ÇAYYOLU TÜKETİCİ DERNEĞİNİN BİLGİSİNE...