Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Neden tek yaprak

Düşünür dururum...Başkentin artık suyu  kızılırmak 'tan ( sülfatlı )değil, kızılcahamam'dan
    (karsuyu ) geldiğini bile bile insanlar neden
    tahared musluğu kullanmazlar da gidip her ay tonlarca para ödeyip tuvalet kağıtlarını kullanırlar diye !

Bir türlü anlıyamıyorum .
    Eskiden beri takmışım bu kağıtlara.32 ruloda sektör aktörleri anlaşmışlar. Fakat siz çayyolulu tüketiciler sakın bunların anlaştıklarına falan kanıp hafta sonlarında;
    yok 6 rula bedava,yokyok 3 rulo bedeva gibi tüketiciyi yanıltmaya dönük promosyon oyunlarına sakın ola kanmayın.Eğer benim gibi dijital çengel tartınız varsa  önce tuvalet kağıdı reyonuna gidip 32 li tuvalet kağıtlarını marka marka çengele takıp tartın ve birbirleriyle iyice kıyaslayın.Eğer djital çengel tartınız yoksa paketleri tek parmağınızla tutup hissederek tartın ve en ağır paket hangisi ise en çok kağıt oranı ondadır diyip o markayı satın alın...

Esas bahsetmek istediğims ikinci konu bu piyasada  devrim yaptı iddiası ile ortaya çıkan bir tuvalet kağıdı firmasının 6 KATLI ÜRÜNÜ.
    Ürün KALİTEL AMA FİYATIDA nerdeyse 6 kata (!!)
    mal oluyor bana.Ben bilinçli bir tüketici olarak bu markayı alıyorum ve evdekilere sıkı sıkı tembih ediyorum.Bu marka 6 katlı onun için tek yaprak yeter diyorum.Evdekiler söz dinliyor  ama hafta sonu bahçeye her hafta sonu mangal yakmaya gelen hanımın akrabaları ,çocukların arkadaşları evlerindeki ucuz tuv. kağıtlarının rulolarını nasıl fırfır döndürüyorlarsa bu 6 katlı pahalı tuvalet kağıtının rulosunuda aynen öyle döndürüyorlar. 6 kata falan baktıkları yok kimsenin.
    Tarih: 25 Nisan 2010 17:51 Ekleyen:
  • "BİZLER  EN İYİYE , EN İYİSİNE HEMDE ÇOK İYİSİNE LAYIKIZ"

BU SÖZE KATILMAKLA BERABER
    "BİRAZ DA LAYIĞIZ " DİYORUM.

NEDEN DİYE SORACAK OLURSANIZ ,ZATEN SENEDE BİR SEFER GENELKURUL YAPIP BİZLERİ SİTEMİZDE YÖNETECEKLERİ VE ONLARI DENETLİYECEKLERİ BİNBİR ZORLUKLA SEÇİYORUZ:::

BU TOPLANTILARA ÇOĞU KAT  MALİKİ GELMİYOR :BİR KISMIDA MAZERET UYDURUP VEKALET VERİYOR: ZAHMET EDİP KATILANLARDA; BİZİM ZAMANIMIZ ÇOK KIYMETLİ ; TOPLANTI UZAMASIN DİYORLAR...

Tarih: 24 Nisan 2010 22:28 Ekleyen:

• cayyolum. com ' un bazı yazarları hiç dışarı çıkmazlarmı
    markete gidip alış-veriş yapmazlarmıda böyle masa başından akıllarını eseni yazzıp çizip dururlar.

Bir polemik içine girmek istemem ama benim alış veriş yaptığım marketin NAYON poşetlerinin üzerinde %100
    Doğaya dönüşlü (12- 24 ay )ARASINDA erir diye not yazıyor.Parentez içinde belirtildiği gibi ( 100-1000 yıl ) değil.

Hem sonra  türkiye de bu kadar boğaza file ,
    kese kağıdımı yetişir kimse düşünüyor mu yılda bu kese kağıtları için kaç orman imha edilecek biliyor musunuz??
  • Tripleks de oturma getirileri ;
    *Artık ben kralım. *Eş-dost toplanırız gürültü yapmak serbest * çocuklarıda salarız çimenlere oynasınlar süper liglerini, *bağırsınlar, yaprakları koparsınlar, toplarına çaksınlar şutu ...nereye gelirse gelsin. bize ne, *etrafta oturan varmı ki bana ne...hastası var bana ne, dinlenmek mi istiyor bana ne, *sitenin yöneticisi mi var ki sana ne, * kimseden de ses çıkmıyor kime ne....*iyi ki triplekse taşınmışız..... vur patlasın yönetim oynasın.
  • Dağıtım  : BİLGİ İÇİN
    Bütün sitelere

KİŞİSEL GÜVENLİĞİNİZ İÇİN
                KAPIYI YABANCILARA LÜTFEN AÇMAYIN!
                                      VE
                KAPIYI KAPALI TUTMAYI UNUTMAYIN!

ŞÜPHELİ GÖRDÜKLERİNİZİ
             SİTE YÖNETİMİNE VE SİTE GÖREVLİSİNE
                                  BİLDİRİN!

Tarih: 24 Nisan 2010 22:23 Ekleyen:
  • Dünya poşete savaş açtı
    Yılda 500 Milyar Poşetin Üretilmesi ve Doğaya Karışımlarının 400 Yıl Sürmesi Birçok Ülkeyi Harekete Geçirdi. Dünya Genelinde Her Bir Dakikada 1 Milyon Poşetin Çöpe Atılması Nedeniyle Tayvan, Kenya ve Fransa Hükümetleri Poşet Kullanımına Yasak Getirdi.

Biz Neden DURUYORUZ...
    Tarih: 24 Nisan 2010 22:23 Ekleyen:

•              BEN DE EVET DİYORUM

Sn.Mehmet Gürer Beyin başlattığı bu kaampanyaya ben de evet diyorum. Hareketleri bilinçli bireyler başlatır .
    Gönüllü hareketlerin yaşama şansı vardır. Bu duyarlı kampanyaya  Sn Belediye BAŞKANIMIZIN  da  olanakları ( REKLAM,AFİŞ,VB.) ile de desteklemekten geri  kalmayacaktır. Betonlaşmasını engelleyemedğimiz toprağımıza daha fazla zarar vermemek için bu davete evet demenin zamanı geldi de geçti bile.
        Bu duyarlı arkadaşımızın önderliğinde kampanyayı başlamış kabul ediyorum, Haydi ÇAYYOLU DOĞA için çocuklarımız ve torunlarımız için hep birlikte  EVET demeye....
    Tarih: 24 Nisan 2010 18:26 Ekleyen:
  • Sayın Mehmet GÜRER;

"Naylon Poşet Kullanımına hayır" Kampanyanıza katılıyorum ve canı gönülden destekliyorum. Bu işe en uygun yer Çayyolu olup bilinçli tüketicilerin çabalarıyla NAYLONA HAYIR demenin zamanı geldiğini bende inanıyorum.

Tarih: 24 Nisan 2010 18:23 Ekleyen:
  • ÇOK DEĞERLİ ÇAYYOLU HALKI;
    ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU YARINLARINIZ UMUTLARLA DOLU OLSUN.
    BİZLER  EN İYİYE , EN İYİSİNE HEMDE ÇOK İYİSİNE LAYIKIZ.
    GÜZEL BİR BELDEDE YAŞIYORUZ, İSTEDİĞİMİZ DOĞRU DÜRÜST, ŞEFFAF BİR YÖNETİM.
    ÇALMAYAN, ÇIRPMAYAN, EMANET ETTİKLERİMİZE SAHİP ÇIKAN, ÇEVREYE DUYARLI, GÜVENLİĞİMİZİ SAĞLAYAN BİR YÖNETİM ANLAYIŞINA SAHİP, İNSANLARI GÜNE NEŞE İÇİNDE BAŞLAYAN, SOMURTKAN DEĞİL GÜLER YÜZLÜ ANLAYIŞIN HAKİM OLDUĞU BİZLERDEN ALDIKLARI YETKİYİ ,BİZLERİN MUTLULUĞU VE HUZURU İÇİN HARCAYAN, KENDİSİNİ KRAL ZANNEDEN DEĞİL, BİZE SORARAK HAREKET EDEN YÖNETİCİLERİMİZİN OLDUĞU BİR ÇAYYOLU ARZULUYORUM.
    Tarih: 24 Nisan 2010 18:16 Ekleyen:
  • Bakırköy'den plasik Poşetler yasak;

05 NİSAN 2010 tarihinde belediye meclisinin aldığı kararla Bakırköy Belediyesi hudutları içerisinde plastik poşete yasak getirildi.
    Belediyelerin başlıca görevlerinden birisi de çevrenin korunması değil mi?
    O zaman Yenimahalle belediyesi de toplanır bu konuyu gündeme alır.Çevremize zarar veren ,doğada 100 ile 1000 senede ancak çözülebilen bu zararlı maddenin (poşetin) yasaklanmasına karar alabilir.
    Zaten görevi gereği alacağı karara kimsenin itiraz edeceğini de zannetmiyorum. Gelecek nesillere temiz bir dünya için hadi bakalım.
    Çayyolu olarak bu yasağa uymaya hazırız değil mi?
    Artık NAYLON Poşet yerine bez torba, file, kesekağıdı kullanalım temiz bir çevre için biz evet diyoruz.
    YA SİZ?
    Tarih: 23 Nisan 2010 14:47 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!