Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• diyalektik

Hitler'i görmek istersen, İsmet Paşa'nın resmine
    bak!

Başbakan Erdoğan AK Parti Meclis Grubunda önemli açıklamalar yaptı. CHP Liderinin Hitler benzetmesine ise sert çıktı...
    Tarih: 03 May 2010 01:32 Ekleyen:
  • meydanımızın ilçemizde sadece bir buluşma noktası olması dileği ile...
    Tarih: 02 May 2010 14:58 Ekleyen:
  • Meydanımız için savaş veren başta davayı açan Mukaddes Özbek Bayar’a ve Avukatınız Mehmet Çakmak’a tüm bölge halkı adına teşekkür ediyorum.

Sizleri canı gönülden kutluyor, ÇABA derneği yöneticileri başta olmak üzere, tüm ÇABA üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum.

Bir teşekkürde Yenimahalle belediyesi Mukaddes Özbek Bayar'a yaparsa Çayyolu Halkı çok mutlu olacak.
    Tarih: 02 May 2010 14:57 Ekleyen:
  • tansaşın yönetimine 50 sefer söylendi şikayet yapılarak   bu eski küçük minübüsü servis olarak bizim güzergaha vermeyin diye . Bizlerden o kadar para kazanıyorlar ama Oralı bile olmuyorlar. Eğer konut -1  güzergahına artık yeni servis vermezlerse bizim bılok tansaşa artık alışverişe gitmeyeceğiz.

Tansaş danışma ile konuşabilirseniz sevinirim.

Bedia TİNTİN
    KONUT. 1 Sitesi
    Tarih: 02 May 2010 01:43 Ekleyen:
  • birek birek birek

Çayyolu güvenliğinden mesul polis araçları saatlerdir konut -1 taxsi durağında çay molasında ...
    Tarih: 02 May 2010 01:30 Ekleyen:
  • Çayyoluna şahane bir meydan Yakışır;

Aylarca bu meydanı Lunapark yapıp dönme dolap çevireceğim diye etrafını çepeçevre tel örgüyle kapatıp içerisinde aylardır boşu boşuna sırf psikolojik savaş için iş makinalarını bekleten belediyeyi kınıyorum.
    Madem Ümitköy'den böyle bir talep geldi gidin Lunaparkı Ümitköy'e kurun kardeşim.Çayyolunun en müstesna arazisine niye kurmak istiyorsunuz amacınız nedir?

Bak işte hukuk tecelli etti ve KAMU YARARI'nı iddia edip kimin istediği belli olmayan Lunaparkı yapacağım diye Çayyolunda % 100 Lunaparka Hayır çıkacağını bile bile halkla inatlaşmaya DUR diyen hukuk'u alkışlıyoruz.

KARAR
    Olayda, davalı idare Ümitköy ve civarında oturan çevre sakinlerinin eğlence ve lunapark alanı tesis edilerek hizmete sunulmasını talep ettikleri için kamu yararı gözetilerek kararın alındığını ileri sürmekte ise de, 1/5000 ölçekli planda meydan alanı olarak belirlenen yerin amacına uygun bir şekilde kullanılabileceği, bu yerin kullanım amacının dışında eğlence ve lunapark alanı olarak kullanılamayacağı dikkate alındığında, eğlence ve lunapark alanı olarak kiraya verilmesine ilişkin dava konusu edilen meclis kararında hukuka uyarlık bulunmamaktadır.

Burada altı çizilmesi gereken ;.......   HUKUKA UYARLIK BULUNMAMAKTADIR. Kelimesidir.

Yani bizim seçtiğimiz,vergilerimizle maaşlarını verdiğimiz, bizim memurumuz olan saygıdeğer belediye yetkililerine hukuksuzluk yapmaktasınız deniyor.
    M.G.
    Tarih: 02 May 2010 01:27 Ekleyen:
  • Etimesgutta olan 3.5 lik deprem hepimizi salladı,
    Depreme Hazırmıyız?

Depreme hazırmıydık inanın hiçbirimiz hazır değildik bir anlık birkaç saniyelik bu olayda bile ne kadar heyecanlandık, işte özellikle yeni yapılan konutlar artık depreme dayanıklı yapılsın kontrol edilsin diyelim.
    Ama biliyormusunuz kontrolleri kimler yapıyor? Bir binanın inşaatı sırasında her yapım aşamalarında kontrol denetim firmalarından bir mühendis gelir tamam der. (Denetimler özel sektörce yapılmaktadır.) Ama inanın beton atıldığında bu betonun sağlamlığını, demirlerin düzgün atılıp atılmadığını denetlemeye gelenler sadece firmanın harcırahlı elemanları sonrası mı inşaat bittikten sonra devlet görevlilerine sadece binanın dıştan kontrolü kalıyor.
    Onda da eğer bina sahibi proje dışı birşeyler yapmışsa cezasını yatırıyorsun (artık ne takdir edilirse) ve yaptığınla da kalıyorsun.
    Denetim mi o da ne ? Bilen varsa anlatsın da öğrenelim?
    Tabii ki görevlerini en iyi şekilde icra edenlere sözümüz yok ama gerçekten de iyi bir denetim sağlanıyor mu? Acaba?
    Tarih: 01 May 2010 02:06 Ekleyen:
  • Yenimahalle Belediyesi denizi geçip çay(yolun)da
    boğuldı...
    Tarih: 01 May 2010 01:55 Ekleyen:
  • Allah' ın işine karışmak gibi olmasın ama bu nasıl 3,4
    Valla Kocaeli depremi gibi hisettik sitede bu sarsıntıyı
    çok korktuk
    Tarih: 01 May 2010 01:53 Ekleyen:
  • Sayın Belediye yöneticileri;

Gözle görülen en önemli işiniz sanki büfe açmakmış gibi göreve başlar başlamaz Çayyolunun her sokağını içki satış (Tekel) büfeleriyle doldurdunuz.
    İyi mi yaptınız bilmiyorum ama Alkol kullanımını artırmak için mi açtınız bu büfeleri anlayamadım.

Yeşil alanlara parklara alkol reklamları ile donatılımış bu büfelerin açılması çok mu elzemdi?
    Bu büfelerin açıldığı yerler parklar ve yeşil alanlar olup

Birincisi ;reklam yönetmeliklerinizde park veyeşil alanlar çocuk oyun alanları, kaldırımlarda kocaman kocaman resimleriyle birlikte Bira reklamlarının yapılamayacağının yazılı olduğunu sanıyorum.
    İkincisi ise ;alkol fiyatları çok aşırı arttığı içki artık barlarda değil yeşil alanlara yapılan kamelyalarda içilmektedir. Büfeler de bu yeşil alanların içinde olduğu için gençlerimiz bulunmaz fırsatı  değerlendirmektedirler. Zaten büfe civarlarında oturan ve ellerinde içki şişleri olanların yanına yaklaşmak ne mümkün.

Daha yeni Ümitköy girişinde alkollü araç kullanan şöförün yaptığı kazada bir kişi öldü.
    Sorumululuğu ağır bir iş olan alkol satışında artışın sağlanması ve buna aracılık edenler çok güzel bir iş yapmış gibi yaptıklarınızla övünün.
    Bizler; Çayyoluna yapılan her güzel yapılaşmada övdüğümüz belediyemizin artılarını övdüğümüz gibi eksilerini de kendilerine hatırlatmak için yazmaya devam edeceğiz en iyiye en güzel giden bir Çayyolu için.....
    Tarih: 30 Nisan 2010 21:04 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!