Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Gordion AVM AVEA bayi GÖZDEM İLETİŞİM HAKAN KOÇAK tan Alışveriş yapacakların DİKKATİNE 
    Ankara Gordion AVM zi AVEA bayi GÖZDEM İLETİŞİM HAKAN KOÇAK tan  22.1.2012 tarihli 250867 sayılı fatura ile İMEİ no su 013008006014318  olan Iphone 4S telefonu kızıma  satın aldım. Avea bayisinden  yasal yollarla ithal edilmiş bir telefon aldığımı sanıyordum.Ancak 6.11.2012 de telefonuma ,telefonumuzun kayıt dışı olduğundan görüşmelere kapatılacağı mesajı geldi.Firmaya gidince Telekominikasyon  Başkanlığının böyle hatalar yapabildiğini söyleyerek düzelteceklerini belirttiler. Daha sonra İMEİ sorgulumaya girince  telefonun yolcu beraberinde getirilen telefon olduğu ,firmaca düzenlenen belgelerin incelemede olduğu ortaya çıktı.
    06.03.2013  de  telefonumuzun 11.03.2013 de görüşmelere kapatılacağı  mesajı geldi ve telefonumuz  kapatıldı.Durumu AVEA ya bildirdim AVEA müşteri temsilcisi telefonumuzun kontratlı olmadığı için bayiye bir şey yapamıyacaklarını bildirdiler .Bayiye destek çıktılar Görüşme için firmaya gittiğimizde bizim gibi bir çok kişinin de aynı durumda olduğunu anladık.
    Avea bayisinin Kendisine kayıtlı olmayan resmi ithal edilmiyen telefonu faturalı olarak satarak(yasa dışı olarak)beni kandırdı.
    Avea gibi büyük bir firmanın böyle bayilere nasıl izin vererek bizlerin mağdur edilmesine sayirci kalmaktadır anlıyamıyorum.
    Sutununuzda şikayetimi yayınlıyarak bu bayiden telefon alacakların çok dikkatli olmasının sağlanacağına inanıyorum.

Saygılarımla
    Tarih: 08 Mart 2013 21:27 Ekleyen: Hakan İnanç
  • başkentin batıya dönük aydınlık ve de ulusal gücü 
    çayyolu cumhuriyeti
    Tarih: 08 Mart 2013 21:27 Ekleyen:

• çayyolu çiftcisi uyuyor ama muhtarımız neden uyuyor 
    arka yoldan bu seferde ankaralılar caddesinden cayyolu cumhuriyetinin en verimli tarım arazilerinin  topraklarını kent soylular baraj kamyonlarıyla kaçırmaktadırlar
  • AKILLI SAYAÇLARDA PİLE DİKKAT!

Kamuoyunda ´´akıllı sayaç´´ olarak bilinen elektronik sayaçların pilinin bitmesi, elektrik abonelerin avantajlı tarifelerden değil, tek zamanlı tarifeden fatura ödemesine neden oluyor.

Sayaçlarda pillerin ömrü yaklaşık 10 yıl olmasına rağmen, üretici firma hatası, fazla akım kullanılması, kullanım ortamının nemli olması gibi nedenlerden dolayı sayaç pilinin erken bitmesi, abone tarafından ancak faturadan anlaşılıyor. Türkiye´de elektrik abonesinin yüzde 14´ü akıllı sayaç kullanıyor.

3 zamanlı akıllı elektronik sayaç kullanan aboneler, elektrik
    kullanımlarına göre,
    saat 06.00-17.00 arası normal tarifeden  33 kuruş
    saat 17.00-22.00 arası pahalı tarifeden    53 kuruş
    saat 22.00 - 06.00 arası (en) ucuz tarifeden  19 kuruş
    fatura ödüyor.

Tek zamanlı tarifede ise 35 kuruş ödüyor.

Ancak elektronik sayaçlarda herhangi bir şekilde fonksiyonunu yitirmesi durumunda ise TEDAŞ´ın şartnamesi gereği yapılan düzenleme sonucu, sayaç otomatikman tek zamanlı tarifeden ücretlendirmeye geçiyor.

Bu da herhangi bir şekilde elektronik sayacının işler durumda olduğunu düşünen abonenin, önceki ödediği faturalardan daha yüksek faturalarla karşılaşmasına neden oluyor
  • terörist başı öc alana çan ak tutanların çanakkale geçilmez 
    sloganını anlaması mümkün görülmemektedir

• . ... cayyolu bilimkent olmaya aday
  • iyi akşamlar

şu yeni açıkan süper market içki satışı yapmıyor ama
    bizim gibi çilingircileri soğuk mezeleriyle tetiklemekten de geri kalmıyor

soğuk meze buzdolabı harika, fakat benim esas altını kırmızı  kalemle çizeceğim şikayet kutusu  çiğ köfte meselesi

açılışda davetli olarak katıldığım kırkıncı mağazada
    dünya mutfaklarındaki eşsiz      lezzetleride  bilen bir gurme olarak
    işte demiştim bu çiğ köftenin lezzetide  fiyatıda tam bana göre

satışa sunulan çiğ köfteler hakikatten adı yaman ustasının kilo gramını 30 liraya sattığı çiğ köftenn  lezzetine yakındı 
    hem tadı hemde kilogram fiyatıda sadece on kusur liraydı

ama ne yazıkkı o kalite açılışa mahsusmuş

hani beğendik gurubu biz ilk gün taddırdığımız her tadı siz tüketimize aboone
    edecez diyordu

lütfen çayyolu toplu konut bölgesinin bilinçli  tüketicicisini  hafife almayın.
    bu bölge süper marketler için dünya mutfaklarına  yelken açmaları için  sırat köprüsü niteliğinde ücretsiz  gönüllü bir okuldur

ayrıca diğer  süper marketlerde çiğ köfteye  maşallah ne gerekiyorsa basıyorlar salçayı....
  • Ak SARAYA başkanlık sistemi gelince  !

Amerika ve Türkiye arasında yargılama farkı vardır. Amerika'nın yargı sistemi gibi değiliz. Savcılar ve hakimler beraber çalışırlar çünkü savcılar gerektiğinde sanık lehine de delil toplar aleyhine de delil toplar. Bu nedenle avukat ve savcıların mahkeme hayetine eşit mesafede olduğunu düşünmeniz yanlıştır. Burası Amerika değildir

• konut birdeki dostlarımız sadece naklen yayınlarda söz konusu bir problem görürlerse burada başlıyorlar feryada

hadi eskiden küçük evden çıkan acılı adana kokularından şikayet ediyordunuz

şimdi küçük evin yerindede yeller estiğine göre 
    bir adım mesafede  karşınızda size özel  sanki bağışlanmış kütüphaneye  gidip bir iki kitap karıştırsanız  kendiniz için iyi  olmazmı
  • süreç

öcalan türkiye' nin elli altıncı hükümetine  hemde kargoyla
    neden teslim edilmişti  !?
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!