Gordion AVM AVEA bayi GÖZDEM İLETİŞİM HAKAN KOÇAK tan Alışveriş yapacakların DİKKATİNE
Ankara Gordion AVM zi AVEA bayi GÖZDEM İLETİŞİM HAKAN KOÇAK tan 22.1.2012 tarihli 250867 sayılı fatura ile İMEİ no su 013008006014318 olan Iphone 4S telefonu kızıma satın aldım. Avea bayisinden yasal yollarla ithal edilmiş bir telefon aldığımı sanıyordum.Ancak 6.11.2012 de telefonuma ,telefonumuzun kayıt dışı olduğundan görüşmelere kapatılacağı mesajı geldi.Firmaya gidince Telekominikasyon Başkanlığının böyle hatalar yapabildiğini söyleyerek düzelteceklerini belirttiler. Daha sonra İMEİ sorgulumaya girince telefonun yolcu beraberinde getirilen telefon olduğu ,firmaca düzenlenen belgelerin incelemede olduğu ortaya çıktı.
06.03.2013 de telefonumuzun 11.03.2013 de görüşmelere kapatılacağı mesajı geldi ve telefonumuz kapatıldı.Durumu AVEA ya bildirdim AVEA müşteri temsilcisi telefonumuzun kontratlı olmadığı için bayiye bir şey yapamıyacaklarını bildirdiler .Bayiye destek çıktılar Görüşme için firmaya gittiğimizde bizim gibi bir çok kişinin de aynı durumda olduğunu anladık.
Avea bayisinin Kendisine kayıtlı olmayan resmi ithal edilmiyen telefonu faturalı olarak satarak(yasa dışı olarak)beni kandırdı.
Avea gibi büyük bir firmanın böyle bayilere nasıl izin vererek bizlerin mağdur edilmesine sayirci kalmaktadır anlıyamıyorum.
Sutununuzda şikayetimi yayınlıyarak bu bayiden telefon alacakların çok dikkatli olmasının sağlanacağına inanıyorum.
Saygılarımla
Tarih: 08 Mart 2013 21:27 Ekleyen: Hakan İnanç Beğenme: 0
başkentin batıya dönük aydınlık ve de ulusal gücü
çayyolu cumhuriyeti
Tarih: 08 Mart 2013 21:27 Ekleyen: Beğenme: 0
çayyolu çiftcisi uyuyor ama muhtarımız neden uyuyor
arka yoldan bu seferde ankaralılar caddesinden cayyolu cumhuriyetinin en verimli tarım arazilerinin topraklarını kent soylular baraj kamyonlarıyla kaçırmaktadırlar
AKILLI SAYAÇLARDA PİLE DİKKAT!
Kamuoyunda ´´akıllı sayaç´´ olarak bilinen elektronik sayaçların pilinin bitmesi, elektrik abonelerin avantajlı tarifelerden değil, tek zamanlı tarifeden fatura ödemesine neden oluyor.
Sayaçlarda pillerin ömrü yaklaşık 10 yıl olmasına rağmen, üretici firma hatası, fazla akım kullanılması, kullanım ortamının nemli olması gibi nedenlerden dolayı sayaç pilinin erken bitmesi, abone tarafından ancak faturadan anlaşılıyor. Türkiye´de elektrik abonesinin yüzde 14´ü akıllı sayaç kullanıyor.
3 zamanlı akıllı elektronik sayaç kullanan aboneler, elektrik
kullanımlarına göre,
saat 06.00-17.00 arası normal tarifeden 33 kuruş
saat 17.00-22.00 arası pahalı tarifeden 53 kuruş
saat 22.00 - 06.00 arası (en) ucuz tarifeden 19 kuruş
fatura ödüyor.
Tek zamanlı tarifede ise 35 kuruş ödüyor.
Ancak elektronik sayaçlarda herhangi bir şekilde fonksiyonunu yitirmesi durumunda ise TEDAŞ´ın şartnamesi gereği yapılan düzenleme sonucu, sayaç otomatikman tek zamanlı tarifeden ücretlendirmeye geçiyor.
Bu da herhangi bir şekilde elektronik sayacının işler durumda olduğunu düşünen abonenin, önceki ödediği faturalardan daha yüksek faturalarla karşılaşmasına neden oluyor
terörist başı öc alana çan ak tutanların çanakkale geçilmez
sloganını anlaması mümkün görülmemektedir
. ... cayyolu bilimkent olmaya aday
iyi akşamlar
şu yeni açıkan süper market içki satışı yapmıyor ama
bizim gibi çilingircileri soğuk mezeleriyle tetiklemekten de geri kalmıyor
soğuk meze buzdolabı harika, fakat benim esas altını kırmızı kalemle çizeceğim şikayet kutusu çiğ köfte meselesi
açılışda davetli olarak katıldığım kırkıncı mağazada
dünya mutfaklarındaki eşsiz lezzetleride bilen bir gurme olarak
işte demiştim bu çiğ köftenin lezzetide fiyatıda tam bana göre
satışa sunulan çiğ köfteler hakikatten adı yaman ustasının kilo gramını 30 liraya sattığı çiğ köftenn lezzetine yakındı
hem tadı hemde kilogram fiyatıda sadece on kusur liraydı
ama ne yazıkkı o kalite açılışa mahsusmuş
hani beğendik gurubu biz ilk gün taddırdığımız her tadı siz tüketimize aboone
edecez diyordu
lütfen çayyolu toplu konut bölgesinin bilinçli tüketicicisini hafife almayın.
bu bölge süper marketler için dünya mutfaklarına yelken açmaları için sırat köprüsü niteliğinde ücretsiz gönüllü bir okuldur
ayrıca diğer süper marketlerde çiğ köfteye maşallah ne gerekiyorsa basıyorlar salçayı....
Ak SARAYA başkanlık sistemi gelince !
Amerika ve Türkiye arasında yargılama farkı vardır. Amerika'nın yargı sistemi gibi değiliz. Savcılar ve hakimler beraber çalışırlar çünkü savcılar gerektiğinde sanık lehine de delil toplar aleyhine de delil toplar. Bu nedenle avukat ve savcıların mahkeme hayetine eşit mesafede olduğunu düşünmeniz yanlıştır. Burası Amerika değildir
konut birdeki dostlarımız sadece naklen yayınlarda söz konusu bir problem görürlerse burada başlıyorlar feryada
hadi eskiden küçük evden çıkan acılı adana kokularından şikayet ediyordunuz
şimdi küçük evin yerindede yeller estiğine göre
bir adım mesafede karşınızda size özel sanki bağışlanmış kütüphaneye gidip bir iki kitap karıştırsanız kendiniz için iyi olmazmı
süreç
öcalan türkiye' nin elli altıncı hükümetine hemde kargoyla
neden teslim edilmişti !?