Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• HE HE SİTE ÇOK SADE ANLAŞILIR VE KULLANIŞLI OLMUŞ EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER !!!!!!!!!!!!!!
    Tarih: 08 Mart 2013 21:27 Ekleyen:
  • akadaşlar bilenler bilir bu metro aslında koru istasyondan sonra  beğendik mağazasının bulunduğu gökdelenin altından geçecekti
    ve çayyolu cumhuriyetinin  debisi en yüksek yeraltı nehrininde  yanından geçecekti  (zamanında gökçek beyin 150 ye yakın urfalı aradöz  tankerlerine 24 saat su veren nehir  / kuyu )

korudan sonraki istasyon konut 2 isyasyonu olacaktı

kuzey yıldızı gökdelenine bu nehir temellerine zarar vermesin diye  metronun  ankaralılar caddesinden yürütülmesi gerekir diye söylüyorlar işi bilenler .....
  • muhhallebi çocukları

noldu o eski mahalle kabadayılarına köyde
    cemaat ten korkudan eskiden göbeklerine kadar  iliklemedikleri gömlek düğmelerini biliyorduk 

şimdilerse  sonuna kadar iliklediklerini görüyorduk ama bu kadarınada pes doğrusu. dernekde anlattılar bunlardan birisi artık laf söz olabilir  diye  meyhanelere gidemiyormuş , marketten birisi görür diye aslan sütü alamıyormuş ama akşam yatmadan önce  sütüne anason esansı karıştırıp uykuya öyle girebiliyormuş

• Melik gökçek rakı sofrasında

Sağlık bakanlığı aile hekimleri vasıtası ile vatandaşı fişliyormu
    İçki içiyormusunuz diye soruyor aile hekimleri sağlık ocağında
    ve verilen cevabı bilgisayara  arşivliyorlar 
  • çayyolu nda (kazık) yemek

yaşar başkan gökçek başkan gibi  astığı astık kestiği kestik olamadı .
    böyle oluncada fiyatlar denetlenemedi ve fiyatlar düşmedi.
    çayyolun’ nda  beton duvarlar arasında yiyeceğiniz bir menunun aynısını gökçeğin debetimindeki gençlik parkında yarısının yarısına yiyebilirsiniz.
  • TTNet Güzelliği!..

Gelen görevlilerin övgülerine güvenerek işyerime TTNet bağlantısı yaptırdım. İnternet bağlantısı iki yıl sözleşmeli.Geri dönüşü yok bağlandım!.. İnternet alınca hat üzerinden TİVİBU’yu da deneyelim dedik.
          İnternette kopmalar yaşadık dönem dönem neyse dedik, fakat 27.02.2013’te tümden İNTERNET ve de TİVİBU hizmeti alamayınca arıza bildiriminde bulunduk. İşyeri olduğumuzu mağdur olduğumuzu belirttim, sonuç yok. Telefonla ulaşmak için on kez arayıp, on numara, on elaman dinletisinden sonra derdinizi anlatacak birini bulabiliyorsunuz.
        Tam bir haftadır her gün aramama rağmen teknik servis veya arızayı giderecek görevliye veya derdimi anlatacağım bir yetkiliye ulaşamadım. Aydın, Ayşenur, Neriman, Sevgi gibi görevlilerle tanıştım. Başka numara olmadığını, veremediklerini söyleyip susuyorlar…
          Ben işyerimden yaptığım aramaların kayda geçtiğini düşünerek yetkili biri tarafından dinlenmesini istiyorum.Dinlemiyorlarsa niye kaydediyorlar,hizmet veremiyorlarsa neden abone olalım diye yırtınıyorlar?..

GÜLSEN BAYDİLİ

TTNET-444 0 375
  • KAVŞAKLAR       

Vücudunun yarısı perdelenmiş manken gibi baharın gelmesiyle birlikte belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü her yıl olduğu gibi bu yılda kavşakların ortasındaki göbekleri yine çiçeklerle gelin gibi süslemenin hazırlıkları içinde. Çok güzel oluyor ama bu güzelliğin tamamını aynı anda görebilmek ancak kavşağı yüksekten gören bir balkon veya pencereden bakmakla mümkün oluyor. Aksi takdirde göbeğin ortası tümse yapıldığı için, ancak baktığımız yönünü görüyoruz arkasını göremiyoruz buda resmin yarısını görmek gibi bir şey. Acaba ortası tümse değil de düz yapılamaz mı?
                                                                                                        B.Z.
  • doğrudur yanlıştır şimdi bilemeyiz bunu zaman gösterecek 
    süreci tarih yazacak ama  doğrusu  merak ettiğimiz bir şey var

şimdi bu sürece karşımış gibi duranlar daha doğrusu bir adım ileri iki adım geri adınm atanlar zamanında  cem boyneri ve takım arkadaşlarını dolaysız yollardan resmen tehdit etmişlerdi.

burası türkiye olduğu için şaşırmamak lazım
    eğer  yürütülen süreci  sosyal demokratlar yapsaydı hepimiz biliyoruzki 
    şimdi muhalefetin söylediğinin  on misli fazlasını akpliler söyleyeceklerdi
  • market arabanız diyor ki
    eğer iyi bir tasarımız varsa değişmekten korkmayınnn

market arabalarını yürütme teşebbüsleri
    hür teşebüsün canını sıkmakla beraner  yinede zararın neresinden dönersek kardır hesabı market sahipleri efendiler yeni önlemler peşinde  koşuyor

marketlerin market  parklarına

karısını döven magandaları eşinden uzaklaştıran elektronik alarm güvenlik sistemleri gibi market arabalarının  üzerine sökülmez ve kırılmaz bir yerine sesli alarm takılacakmış .

bu sayede markein müsade ettiği sınır kadar market arabası market  oto parkından uzaklaştırılabilecek , eğer sınırı ihlal eden tüketici sınırı geçerse  market arabasının alarımları anında otomatik olarak sirenler çalacakmış

müşteri eğer yinede  market arabasını gasp etmeye  kalkarsa 
    market arabasına takılan farklı bir cihazla uydudan arabanın nereye  gittiği takip edilecekmiş

meslek lisesinden  bir kardeşimiz bu projeyle ilgilenmekte olup .....
  • çayyolu ilçesi

başkentin batıya dönük aydınlık ve de ulusal yüzü çayyolu cumhuriyeti
    28 şubatın  mağduruna sahip çıkıp
    bölge halkı olarak tarafsiz bölgede olduğunu resmen
    deillendirmiştir ama

şimdi sıra 28 ağustosun mağdurun
    mağdur çayyolu 'na sahip çıkma sıraasıgçelmiş çatmıştır

ilgilenenlerin bilgisine ...
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!