nüfus ticareti ve kayırmacılığın bu kadar tavan yaptığı tek parti döneminde elbette sağlık kurullarının yandaşlarına verdiği raporlarda irdelenmelidir
bu laik devletin askeri hastaneleri değilmiydi askerden yırtmak için
engelli raporları düzenleyen
Tarih: 07 Ocak 2014 17:18 Ekleyen: Beğenme: 0
Ankara’da yılbaşından itibaren doğalgaz fiyatına
binde 1,1'lik (g) izli zam
Tarih: 07 Ocak 2014 13:19 Ekleyen: Beğenme: 0
İnterneti kontrol altına almayı hedefleyen yeni bir kanun çıkartılmaya hazırlanılıyor. Bugün TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nda görüşülmeye başlanacak olan kanun tasarısıyla her bireyin internetteki tüm günlük faaliyetleri; yani, hangi siteleri gezdiği, hangi kelimeleri aradığı, sosyal ağlarda neler yaptığı kayda alınacak ve en az 1 en çok 2 yıl saklanacak.
Tarih: 07 Ocak 2014 12:45 Ekleyen: Beğenme: 0
yaşasın edebiyat!
( 14 14 14 )
taşkent ankara da 144 dev yatırıımın toplu gövde gösterisi
yılan hikayesine dönem 100 taksi durağı ile orta çağ saat kulelerinin açılkış töreni
____________________________---
arkası yarın:
çayyoluna devasa bir kent hastahanesi
metro son durağa kent meydanı
kuzey yıldızının altına buz paten saahası ve
olimpik yüzme havuzunun temel at töreni
BÜTÜN HALKIMIZ DAVETLİDİR.
ÇAYLAR ŞİRKETTEN!
Tarih: 07 Ocak 2014 11:17 Ekleyen: Beğenme: 0
8. cadde, eski 38. cadde (kayseriler cad.) ve ankaralılar caddesi
kaldırımları niçin iş proğramına alınmamış
Tarih: 07 Ocak 2014 00:52 Ekleyen: Beğenme: 0
akademisyen kılıklı tüccar gazeteciler vatandalın vergileriyle
büyük patronla beraber dünyayı dolaşıyorlar....
Tarih: 07 Ocak 2014 00:22 Ekleyen: Beğenme: 0
bir japon der ki
" yetistirdigi her insani kullanabilen toplum; akilci, uygar, ileri bir toplumdur. ancak yetiskin insanlarin en iyilerini ogretmenlik meslegini secebilen toplum, en guclu toplum dur."
Tarih: 06 Ocak 2014 23:52 Ekleyen: Beğenme: 0
[[[ . . . . . . ]]]
yazdıklarımla görme engelli dostlarımızı ve ailelerini inşallah gücendirmem. gücendirmeyeceğimi düşündüğüm için bu düşüncelerimi paylaşmak istedim
öncelikle kaldırımların üzerine yapıştırıan sarı yollar ile birilerinin cebinin dolduğu çok açık...
bu yollarda şimdiye kadar yürüyen bir tek görme engelli vatandaşımızı görmedim. bunun eğitimini veriyorlarmı onuda bilmiyorum.
ama düşüncem o dur ki görme engelli vatandaşlarını metroya bile ücretsiz bindiremeyen bu gökçek belediyesinden engelliler ne bekler artık gerisini siz düşünün ki su faturalarındaki indirimlerle bile oynamıştır.
benim kişisel kanatım ise şudur:
sokağa yalnız çıkacakları zaman arzuları doğrulrusunda kendilerine resmi refakatciler sağlanmasıdır.
ayrıca bizim milletimiz sadece bu konuda
çok duyarlı ve yardımseverdir. görme engelli kim olursa olsun nerden bir yardım istenirrse istensin koluna kadar girip gideceği yere kadarda refakat eder.
görme engellilerin maliye bakanlığı merkez sağlık kurulundan önceden
alınan yüzde 100 engelli raporlarını sırf trenlere refakatcileri ile ücretsiz binmesinler diye oranlarını düşüren bu akp hükümetinden
engelliler pekde fazladan bir şey beklemiyor
herkese sağlıklı yıllar ...
Tarih: 06 Ocak 2014 14:13 Ekleyen: Beğenme: 0
olan olduktan sonra kepcenin kulaklarını çekip kepce kulağa çevirseniz ne yazar türkiye de en ucuz şey insan hayatı-...
Tarih: 06 Ocak 2014 12:43 Ekleyen: Beğenme: 0
kızılırmak boru hattına dikkat
içmesuyu barajları için genel alarm verildi
kızılırmak boru hattı krizi sırasında vaad edilen içme suyu barajın inşaatı ne oldu
Tarih: 06 Ocak 2014 00:46 Ekleyen: Beğenme: 0