Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

•   Çöp toplanmasindan baska hicbir ozelligi olmayan sitelerin ayda 100 tl ve uzeri aidat toplamalari enteresan. Bu husus ve benzerlerinin ortaya cikmasi icin bolgenin site envanterinin olusturulmasi sark kurnazlarinin tekerlerine comak sokabilir. Belki de bosa giden aidatlar bir havuzda toplanarak bolgede kimsenin yapmadigi ve yapmayacagi okullarin yapiminda kullanilabilir.
    Tarih: 01 Nisan 2013 18:34 Ekleyen:
  •   Türkiye'nin geldiği noktaya bakınca Allah sonumuzu hayırlı etsin diyorum.
    Büyük şehir imar komisyonu çayyolunda 44538 ada 1parselde plan değişikliğiyle ve plan notu ile 16 derslik ilkokul yapması kaydıyla 63 konutluk yere 200 konut izni vermiş helal olsun o komisyondakilere birde noterden 16 derslik okul taahhüdü almışlar şimdi ne kadar gururlanıyorlardır okul yaptırdık diye ve ileride torunlarına gururla anlatırlar bizde torunlarımıza bizim seçtiğimiz meclis üyeleri tarafından yaptırılan okul inşaatını seyrettik deriz. Seyredelim beyler seyredelim Bende SİZLERE BU ŞARTLARDA YANİ 63 KONUTLUK ALANA 200 KONUT İZNİ VERİN SİZİN BÖLGENİZE 17 OKUL YAPTIRAYIM. Şimdi oturup bu seçtiğiniz meclis üyelerinize 16 okulun ne olduğunu ve bu rantın kimlerin cebine aktığını sorun. Hadi büyük şehir AKP nin meclis çoğunluğu ile idare ediliyor. Bölgemiz ise CHP nin Belediyesi ile yönetiliyor bu belediye başkanımız ve meclis üyeleri bu imar rantına ne diyor soruyoruzmu ben buradan soruyorum yenimahalle belediye başkanı ve meclis üyeleri buna ne diyor yoksa sizlerde AKP nin suyunda giderek birilerinin cebine rant akmasına gözmü yumuyorsunuz neyin karşılığında okul yaptı diyemi. ÇAYYOLU HALKI VE ANKARA HALKI OTURUP DÜŞÜNMELİYİZ. Kaç kuruşa kaç köfte diye. Geldiğimiz güne bakın eskiden zenginin malı zöğürtün çenesini yorarmış şimdi ise kimler kimlerin oylarıyla rant elde ediyor diye beyinlerimizi yoruyoruz. İyi uykular beyler saygılar hepinize
    Tarih: 31 Mart 2013 13:28 Ekleyen:
  •   Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa ayaklarımın üstünde ölmeyi tercih ederim.
    Che Guevera

Adalet güzeldir. Fakat devlet büyüklerinde olsa daha güzeldir.
    Hadis-İ Şerif

Adaleti çiğneyen devlet adamlarını cezalandırmayan milletler çökmek zorundadır. Hadis-İ Şerif

Bir saat adaletle hükmetmek, bir sene ibadet etmekten daha hayırlıdır. 
    Hadis-İ Şerif

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmak.
    Victor Hugo

Adalet bir kutup yıldızı gibi yerinde durur. geri kalan herşey onun etrafında döner. Konficyus

Suçludan öç almak adalet, onu bağışlamaksa fazilettir.
    Cami

Adaletin olmadığı yerde ahlak da yoktur.

Adalet ancak gerçekten, saadet ancak adaletten doğabilir.
    Emile Zola

--------------------------------------------------------------------------------

Tarih: 31 Mart 2013 13:28 Ekleyen:
  •   Devlet eliyle tiyatro olmaz, özelleştireceğiz

Başbakan, 'Devlet eliyle tiyatroculuk olmaz. Özel bir yönetim değil, tiyatroları özelleştirmeye götürüyorum' dememeşmitdi !?  Tİyatro   ;

Çnkü bilindiği üzere biletleri pahalı olması geregen bir burjuva Sanatıdır.
    La(y)ik Burjuvalar, Dindar Burjuvalar ve Sanatın Politik Ekonomisi :

Sinekten bile yağ çıkaran neo işlamcı liberaller 
    sağlık, eğitim, ilet-işim ,hatta askeriye dahil memleketin her köşesini adım adım özelleştirirken ne hikmetse devletin en büyük bütcesine sahip irfanzadelerini  özelleştirmekten resmen imtina etmektedir.

Dinde özelleştirme  :
    çok güzel bir uygulama olabilir. bilhassa camiler özelleşsin. eğitim, sağlık kadar bütçe ayrılıyor bunlara. nesi eksikse kendi kendini finanse etsin artık
    her mahallenin akil adamları oluşan arz talebe göre  cemaatin sayısına göre  kaç cami gerekiyorsa başkanlıktan zimmetle o kadar sayıda teslim aalınır bu camilerin işletmesi  ve personel maaşlarıda  mahhalle tarafından ödenir.. herkes taşın altına elini koyar 

Öyle vatandaşın vergisi ile resmen arka bahçe oluşturulmasından  kurtulur siyaset.

Tarihi camilerimiz ise vakıflar yönetir. cami inşaatlerında  çoğunda ne dalevereler döndüğünü  otuz senelik camilerin çoüunun  her tarafından yıkılıp döküldüğünü hepimiz görüyoruz.

BU memrekette kamalizmi bile o zaman da överler mi özelleştirmeleri birileri ?
    özelleştirdiler (!)  söz konusu konuyu özelleştiremeyeceğiz ama  o zaman da överler mi özelleştirmeleri birileri bilmem ?

Tarih: 31 Mart 2013 13:27 Ekleyen:
  • belediyede ört bas edilen işlerin  bir basın toplanrısıyla yenimah. seçmenlerine duyuru yapılması şarttır
    Tarih: 29 Mart 2013 11:01 Ekleyen:
  • cadı kazanı

belediyeden birileri birine diyormuş ki biz zamanında onu hep yanımızda çanta gibi taşıdık deyince hakim beyde demiş ki bana ne kimsenin cantasını taşımasaydın şimdi dik dururdun demiş mi dememiş mi açılımı
    Tarih: 29 Mart 2013 11:00 Ekleyen:
  •   Yerel seçimlere ilçe başkanı şimdiden ekibini kurdu evden kaçan kızları geri aldı ve yeni yönetimiyle Yenimahalle halkının karşısına çıkacak ve evden kaçan kızlarımızı geri evlerine getirdim diyecek bizlerden oy isteyecek ve bizleri tekrar bir beş yıl daha kaldırıp yine yenimahallede usulsüz imar değişiklikleri yeşil alanları ranta çevirmeye devam edecekler bu geri getirdiği meclis üyeleri geçmişte bu rantlara imza veren güzel kızlarınız yine aynı rantlara imza atacaklarına eminiz. Meclis üyeliklerinin ne işe yaradıklarını bildiğim için ve şimdi meclis üyelik sayıları ile dağılımlarına baktığımızda CHP nin (6 + 10 chp li olmayan üye)=16, AKP nin 14,bağımsız 8, MHP nin ise 7 üyesi bulunuyor. Bu ay belediye meclisinde komisyon seçimleri yapılacak burada önemli olan imar komisyonu seçimidir 5 üyeden oluşacak bu komisyonda CHP li üye olmayacak şekilde şekillenecek ve bundan ilçe başkanı çok mutlu olacaktır zira bu üyeleri gizlice partiye getirme planı yapan kendisidir. Bu imar komisyonuna CHP 2, AKP 1, Bağımsızlar 1, MHP 1 üye vereceklerdir. CHP nin vereceği 2 üye CHP ye dün gelen bu 10 üye içinden seçilecek ve komisyonun son şekli Bağımsızlar 3 AKP 1 MHP 1 şeklinde olacak bu şekliyle imar komisyonu yine ranta çalışacağı kesin görünüyor yani imar komisyonunda CHP li üye olmayacaktır bu senaryoyu hazırlayanları kutlar tatbiki buna vesile olan ilçe başkanınıda ayrıca kutlarım, şimdi bakıyorum Y.mahalle Belediye'sini CHP kazanmıştı ama önemli komisyonlarda CHP li üye olmayan Başkan'ın da CHP li olup olmadığı tartışılır bir yönetim kadrosu var. AFERİN CHP YöNETİMLERİNE oylar çanta.
    Tarih: 29 Mart 2013 11:00 Ekleyen:
  • lokalde ve kursya sürekli övünen o teyzenin üstünde oturan komşusu 
    bizim bloğa anlatmıştı. onun için hiç çekinmeden anlatabilirim

ithal balık havası atan  o teyzenin doğal gaz bacasının şönt bölümünde  sıva çatlakları varmış ve  hafrada iki üç gün  pişirdiği hamsi tavanın kokuları şönt bacadan sürekli yukarıya sızıyormuş

ama siz yinede benden duymuş olmayın
    Tarih: 29 Mart 2013 10:59 Ekleyen:
  • nolcak bu yeni mahallenin bu hali

kendini evin güzel kızları adledenler
    (aslında evin kocalarını aldattığı için dul kalan kızları) 
    aylardır taliplilerini bekliyorlardı. ancak herhangi bir talibin çıkmaması üzerine tekrar eski kocalarına dönmeyi kararlaştırmışlar.

hayırlı olsun. kocaların boynuzu dikkat edin ilçenin kapısına takılabilir. mümkünse kapılar sonuna kadar açılsın.

sonumuz hayırlı olsun. 

Tarih: 28 Mart 2013 23:25 Ekleyen:
  • sn: beğendik mehmet efendiden küçük bir ricam var,
    cayyolum com ziyaredci defteri vesilesiyle kendilerinden birkaç dostum adınada rica ediyorum

bütün çocukluğumda haftada en az bir kez evde lokma dökülürdü ikindide
    yani şimdilerde beş çayı dediğimiz vakitde

ancak bizim evde böyle şuruplusu yapılmazdı dökülen lokmaları izmir tulum peynirini lokmalarımızın yanına katık edip yerdik

şimdi sizin çayyolu mağazasında
    sürekli pişirdiğiniz  lokmaları şurupa atmadan hiç değilse haftanın bir günü sade satsanız  olmazmı

eve daha geçen sene  1400 dolara  en  son model çift motorlu aspiratör satın mutfaka monte ettirdim ama benim 68 li hanım villa yağ kokuyor diye
    böyle şeyleri katiyen pişirmiyorüzerinize afiyet  gel ot yiyelim diyor ya da
    cebinde paranmı yok git dışarda ye  evi yağ kokutamamda kokutmam deyor 

anlayışımız için şimdiden teşekkürler

Lokma Sever
    Tarih: 28 Mart 2013 23:25 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!